Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Razor járgányok

Ahogy fejlődik a világ és a technika, úgy fejlődik a Razor is évről-évre. A hagyományos lábbal hajtható rollereken kívül megannyi két-, három- és négykerekű járgány várja a gyerekeket és a felnőtteket, hogy átélhessék a legvagányabb és legstílusosabb gurulás élményét. A gyerkőcöknek a rollerek rengeteg segítséget nyújtanak az egyensúlyérzék fejlesztésében, a világító, extravagáns járgányok új alternatívát adnak a tiniknek a szabadidő eltöltésére és a kifinomult megjelenésű elektromos rollerek pedig a felnőtteknek segítenek eljutni nap mint nap a munkahelyre. Nálad melyik járgány a nyerő?

Készülj a tavaszra a Razor-rel

Jön a tavasz, jön a napsütés! Eljött az ideje, hogy újra a stílusos gurulásé legyen a főszerep!

A rollerezés és elektromos rollerezés népszerűsége az elmúlt évek során folyamatos növekedésen megy át mind a gyerekek, mind a felnőttek körében. Egyre több kisiskolást láthatunk egyedi világítós, csili-vili rollereken suhanni az iskola felé, nagyobb gyerekeket a parkokban, utcákon versengeni, ugratni, és ami mára már nem is meglepő, felnőtteket csinos ruhában, öltönyben 2 keréken róva a városok utcáit.

De miért pont a Razor?

A Razor csapata a 2000-es évek elején döntött úgy, hogy ideje felélénkíteni a piacot, és azóta is folyamatosan állnak elő jobbnál-jobb, izgalmas innovációikkal a klasszikus és elektromos járgányok terén – legyen szó 2, 3 vagy éppen 4 kerekű járműről.

Újszerű tervezést és egyedülálló dizájnt vittek az egyhangú piaci választékba, szinte újra feltalálva a rollerezést a globálisan is elhíresült Razor Model A fém rollerrel, mely a fiatal és az idősebb generáció figyelmét is sikerrel ragadta meg.

Az elmúlt 20 évben folyamatos törekvéseket tettek a minőség javítására, a készlet bővítésére, a modernizálásra és az innovációkra – ezzel egyedülálló hírnevet szerezve az egyre élénkülő piacon. A Razor a kezdetek óta a világ egyik vezető márkája a rollergyártás és értékesítés terén, nagy szerepet betöltve a jelenség globális népszerűségének növekedésében.

A Razor csapata hisz abban, hogy a szórakozás nem korhoz kötött, így a termékfejlesztések minden korosztály kívánságainak kiszolgálására fókuszálnak, legyen szó klasszikus rollerről, elektromos rollerről, elektromos gördeszkáról, vagy négykerekű járgányokról.