Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lábbal hajtós járművek

Ráülős járművek

A ráülős játékok mindannyiunk számára ismerősek lehetnek, hiszen ha nem is a mai extrább jármű kínálat, de a klasszikus lábbal hajtható kismotor sokak gyermekkorát tette színesebbé.

Miért jó választás?

Egy ráülős, javarészt lábbal hajtható járgány tökéletes választás azoknak a gyermekeknek, akik még túl kicsik ahhoz, hogy megbirkózzanak egy pedálos bicikli kezelésével. A sokszor három-négy keréken guruló járművek irányítása egyszerű és biztonságos.

Miből válasszunk?

A lábbal hajtható műanyag kismotor már egészen a 90-es évek óta jelen van az életünkben. A három kerekű moped jellegű megoldás a szivárvány összes színében megtalálható már. Biztonságos és tartós anyaga miatt akár több nyáron át is boldog órákat tud hozni gyermekünknek. Egy igazi örökzöld termék.

Napjainkra a ráülős járgányok kínálata nem ismer határokat. A bébitaxi járművek fiús és lányos színekben is megelevenítik a sportautók világát, olyan nagy márkanevek autóit mintául véve, mint a Mercedes vagy a Volkswagen. A játékok sokszor hanggal és fénytechnikával is fel vannak szerelve, hogy a jövő sofőrjeinek már gyermekkorban is visszaadhassák a vezetés élményét. Vannak három az egyben alkalmazható modellek, melyek lábbal is hajthatóak és felszerelhető vezetőrúddal is használhatóak, mely szuper biztonságossá teszi a száguldást. A sportautókon felül még motor és quad verzió is létezik azok számára, akik nem érdeklődnek az autós vonal iránt.

Sokak kedvence a futóbicikli, mely sok mindenben hasonlít nagytestvérére, a klasszikus biciklire, kivéve azt a tulajdonságát, hogy nem pedállal, hanem lábbal tudják hajtani a gyermekek. A lábbal hajtás lehetősége kisebb eséllyel vezet egyensúlyvesztéshez, mely biztonságosabbá teszi ezt a járgányt akár az egész picik számára is.