Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Super Wings – A szárnyalók - Blog - 2020. október

Super Wings – A szárnyalók - Blog - 2020. október

Örök titok, hogy gyermekeink miért rajonganak egy-egy meséért, nézik meg újra és újra, míg egy másikat kikapcsolnak az első 5 perc után. Ugyanolyan rejtély, hogy mi olyan különleges abban a plüss kutyában, ami már megvan 5 éve, és lassan teljesen elfogy belőle a töltelék. A megfelelő gyerekjátékok elkészítése nem könnyű feladat, kreativitás és mélyreható szeretet kell a gyerekek titokzatos lelkivilága iránt. A mesék és játékok mögött, melyeket a felnőttek oly könnyen kinevetnek, egy művész áll, akinek feladata nehezebb, mint bármely más művészé, mert egy olyan világban kell alkotnia, melyet már sokan elfelejtettünk. 

 

A Super Wings története egyszerű, de mégis izgalmakkal és tanulságokkal teli. Jett, a repülőgép csomagokat szállít gyerekeknek a világ különböző pontjaira, azonban minden alkalommal felmerül valamilyen komplikáció, ekkor hívja segítségül a Super Wings csapatát. A Super Wings olyan repülőgépekből áll, akik képesek robotokká átalakulni. Jett és a Super Wings csapata együtt oldják meg a problémákat békés, barátságos módon. A mese színes, izgalmas, fantáziadús szereplői tökéletesek arra, hogy játékfigurákká váljanak, és a TV-ből beköltözzenek a gyerekszobába, így nem sokkal a sorozat megjelenése után megkezdődött a Super Wings figurák gyártása. 

A Super Wings remek szórakozást nyújthat gyermekeinknek, főleg ha érdeklődnek a járművek vagy más technikai dolgok iránt, de ha nem, ez a tökéletes sorozat, hogy felébresszük bennük a kis mérnököt. A sorozat izgalmas fordulataival a gyerkőcöket a barátság erejére, valamint a kitartás és pozitív hozzáállás értékeire tanítja. A Super Wings karakterei ötletes játékfigurák formájában is kaphatók, melyek akkor is gyermekünk kedvencévé válhatnak, ha a sorozatot nem ismerik.

Ha szeretnéd meglepni csemetéidet egy fantasztikus játékkal, válogass a Super Wings játékfigurák között!

Neked ki a kedvenc szereplőd a mesehősök közül?