Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Super Wings - Bázis, jelentkezz!

Super Wings - Bázis, jelentkezz! Kapd fel az útleveled, kalandra fel! Csatlakozz Jetthez és barátaihoz a világ körül, hogy még ma megkapja minden gyermek a csomagját, ha pedig szállítás közben probléma adódna, a Szárnyalók csapata segít túljutni a nehézségeken. A Super Wings minden szállításkor beveti összes erejét a problémák megoldásához, a kalandok során pedig új barátokra tesznek szert és különös kultúrákkal ismerkednek meg.

A sorozatról


A Super Wings (A szárnyalók) egy Amerikai - Dél Koreai 3D-s animációs mesesorozat, amely 2014-ben indult, majd 2019-ben debütált Magyarországon is. A Super Wings egy imádnivaló, Jett nevű robotrepülő kalandjait követi, aki világszerte utazik csomagokat szállítva gyermekeknek. Jett minden szállítás alkalmával új problémával találkozik, amelyet a “Szárnyalók” baráti társaság tagjaival - Dizzy, Jerome, Donnie és Paul - együtt kell megoldaniuk. Jett és a Szárnyalók csapatának egyedülálló képessége, hogy repülőgépekből elképesztő robot-hősökké tudnak átalakulni, így tudnak futni, mászni, emelni, ásni, sőt még mélyen a tenger alá is merülnek - legyen az elveszett bőrönd, lámpaláz vagy egy Hawaii vulkán, a Szupercsapat mindig ott van, hogy segítsen a bajbajutottakon. A csapat együtt fedezi fel a különböző országokat, és megtanulják milyen sokféle kultúra létezik szerte a világon.

A játékfigurákról

A játékfigurák repülőből robottá és robotból repülővé tudnak alakulni pont úgy, mint a mesében, és nagyszerűek minden korosztály számára, fiúknak és lányoknak egyaránt! A repülőgép-robotok és játékcsomagok - felszállópályák, csomagpontok - tökéletes meglepetések születésnapi ajándéknak, és egész gyűjteményt lehet belőlük összeszedni. Különösen a 3-5 éves korosztály tudja őket élvezni, hiszen a mesesorozat is leginkább őket köti le. A Super Wings játékok segítségével mindenki tagjává válhat a szupercsapatnak, kalandokat vihetnek végig, új küldetéseket találhatnak ki, saját repülőtéri csomagszállító csapatot állíthatnak össze, soha nem látott helyeket fedezhetnek fel, vagy kitalálhatnak akár új jelmondatokat is kedvenc szereplőiknek - a határ a csillagos ég, amíg a gyermekek fantáziája elér!

Mit tanít a gyerekeknek?

A Super Wings csapat világkörüli kalandozása megtanítja a gyermekeket milyen fontos mások segítése, a kedvesség és a barátság, és már egész fiatalon megismerhetik a világ különböző helyeit és kulturális sajátosságait. Nem utolsó sorban ezeken felül pedig megtanulják, mennyire fontos és elengedhetetlen az akadályok leküzdéséhez a csapatmunka.

A gyermekek fantáziája és kreativitása az innovációs képességek alapja, ezen felül segíti a tanulási folyamatokat is. A szabad fantáziálás fontos már egész fiatal korban is, hiszen ez a folyamat bővíti a szókincset, segít a problémamegoldó képesség kialakulásában, a képzelet növeli a kreativitást és empatikusabb és nyitottabb szemléletmódra tanítja a fiatalokat. A fantázia fejlesztésének egyik legjobb módja az, amikor kedvenc karaktereiket használják új történetek kitalálására, átélésére, ezzel pedig aktiválják belső képességeiket, mely nem csak, hogy örömet hoz a játékba, de fontos dolgokat is tanulhatnak meg közben magukról és az életről. 

A gyermekek kedvenc karakterei egyesével, illetve többfigurás készletben is megvásárolhatóak, a játékrepülők csapata bármikor a kicsik rendelkezésére áll akár kisrepülő formában, akár robottá alakítva, jöjjön akármilyen küldetés is. A szereplők mellett kiegészítő játékkészletek is elérhetőek: felszállópályák, repülőtér készletek, kalandos helyszínek, ahol újra élhetik a kedvenc jeleneteket és izgalmakat, vagy ha éppen úgy tetszik újakat kreálhatnak Jett és barátai főszereplésével.

A Super Wings termékek ITT érhetőek el!