Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sportszerek és labdák

Egy kicsi mozgás mindenkinek kell! Meg persze szórakozás is! Ebben a kategóriában minden korosztálynak találhatunk megfelelő sporteszközt. Az elengedhetetlen pöttyös labdát több színben és méretben is választhatod, ha nyári eszközre lenne szükséged, akkor válaszd a tollaslabdát, vagy elkapós játékokat, ha tornázni szeretnél a gyermekeddel együtt, akkor mindkettőtök számára találsz tornakészletet, de ha a házibulit dobnád fel, akkor a Darts lesz a nyerő.

Sportszerek és labdák a kis sportolóknak

Nincs is jobb a friss levegőn való játéknál, amit bizonyára a gyerekek, na meg persze a szülők is egyaránt értékelni tudnak, hiszen így a lakásban hosszabb ideig tudják megőrizni a rendet. Éppen ezért, ha itt a jóidő, usgyi ki! Az élvezetes játékhoz pedig kitűnő lehetőséget biztosíthatnak a sportszerek és labdák. Hiszen a játéknak egy nagyon aktív fajtáját tudják nyújtani a gyerekeknek, méghozzá a friss levegőn.

Milyen sportszereket érdemes beszerezni?

Lényegében itt ahhoz, hogy meg tudjuk válaszolni a kérdést az életkor alapján különbséget kell tennünk.  Hiszen az, ami egy 3 éves kisgyereknek tökéletes sportszer lehet, nem biztos, hogy egy 8 évest szintén le tud kötni.

Amennyiben gyermekünk még óvodás, azt ajánljuk, hogy olyan játékot válasszunk, amely egyszerű, ugyanakkor remekül fejleszti az izmok növekedését, és a mozgáskészségeket. A Játék Hotel webáruházban már megtalálható például a Cicus kenguru labda, amely erre a célra kimondottan alkalmas lehet. A kisgyereknek nincs más feladata, mint ráülni a labdára, és ugrálni vele. Ez pedig több szempontból is megfelelő. Egyrészt elkerülhetjük, hogy az ágyon ugráljon, másrészt pedig fejleszthetjük a kicsi lábizmait.

A nagyobb korosztálynak pedig már mindenféle méretben állnak rendelkezésükre a Darts tábláink. Természetesen a tábla tépőzáras felülettel van ellátva, így teljesen biztonságos a dobálózás. A tábla mellé pedig két nyilat, és két labdát kapnak a kis lurkók, amik remekül tapadnak a tábla felületére. A darts által pedig képesek lehetnek megtanulni a megfelelő nyugalmat, és koncentrációt.

Még mindig menő a pöttyös labda?

Igen! Talán ez az egyik olyan játék, amely soha nem megy ki a divatból, hiszen még a szüleink és a nagyszüleink idejében is nagy szám volt. Ezt a játékot főként kicsiknek ajánljuk, akiknek hatalmas szórakozást tud az nyújtani, hogy a labdát visszadobják, vagy éppen visszarúgják a játszótársuknak.

Természetesen nem csak a piros pöttyös formájában találhatjuk már meg az ikonikus labdát, hanem modernebb változatokban is. Ilyen például a Ciki-Caki labda, amely egy kis turpisságok rejt. Ugyanis ez az ügyességi labdafajta nem arra gurul, vagy pattan, amerre várnánk. Így nehezítve meg a visszaadás feladatát a kicsiknek. A különleges labdát már több színben, és mintázatban megtalálhatjuk, kezdve a narancssárga szemüveges példánytól, egészen a zöld mosolygósig.

Örök kedvenc, a tollaslabda

Az egyik kedvenc nyári sport talán minden gyerek számára, a tollaslabda. A párban játszható, sport remek társasági élmény lehet a mozgás mellett, hiszen az ütögetés közben remekül lehet csacsogni. Ezt a mozgásformát főként már nagyobb gyerekeknek ajánljuk, hiszen az ütős játék komoly koncentrációt igényel. A webshopban már megtalálhatunk mindenféle tollaslabda szettet, amely legalább két ütőt, és néhány labdát foglal magában. Természetesen a különféle színekben itt sincs hiány, legyen szó akár türkizkék, akár citromsárga ütőről.