Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Razor-nap: Éld át te is a stílusos gurulás élményét

Razor-nap: Éld át te is a stílusos gurulás élményét

Idén szeptemberben nem csak az óvodák és iskolák újra nyitását várhatják a gyerekek, hanem az őszi programokat is. Ennek fényében született meg a Razor-nap, mely eseményre nem csak a piciket, hanem az egész családot invitálja a Razor Hungary, a Galaxy Játékáruház és a Játék Hotel Webáruház. Termékbemutató, versenyek, próbautak, DJ és természetesen jó hangulat várja az érdeklődőket a Budapest Gardenbe egy közös gurulásra. #guruljstílusosan

Manapság már kimondottan kultusza van a rolleres közlekedésnek, legyen az a hagyományos, vagy éppen az elektromos verzió – nagyváros és vidék egyaránt beleszeretett ebbe a közlekedési formába. Sokaknak már gyermekkorukban megadatott egy kezdetleges modell kipróbálása, ezáltal eleinte nagy meglepetést okozhatott az egykor gyermekjátéknak vélt eszközök felnőtt verziója. A nagy változást a roller piac területén a járgányok elektronikával való felszerelése hozta, mely nem csak a meghajtásra korlátozódik, hanem számos komfort szolgáltatás bevezetését is magával hozta. Külföldön, és örömmel állíthatjuk, hogy már kis hazánkban is egyre gyakrabban látni ilyet, a gyártók már mindenféle élethelyzetre fejlesztenek modelleket, így nem meglepő sem az, ha iskolatáskás fiatal, sem az, ha öltönybe bújt üzletember suhan el mellettünk kétkeréken az utcán. Ezt a tendenciát a Razor márka már a kétezres évek elején sikerrel ismerte fel, eleinte az Egyesül Államokra fókuszálva, majd szép lassan meghódítva az európai piacot is, és azóta is a szórakozás és szabadság szellemiségének megtestesítői, termékek teljes sorával inspirálva gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

2021. szeptember 4-én kerül megrendezésre a Razor-nap, mely egy családi esemény, ahol rollereket, e-rollereket és mindenféle extra elektromos járgányt mutat be a Razor Hungary, a Galaxy Játékáruház és a Játék Hotel Webáruház csapata. A rendezvény délután 3 órától kezdődik a Budapest Garden területén, ahol számos izgalmas és vidám programmal, bemutatóval, versennyel és DJ-vel várják az érdeklődőket egészen estig.

A Razor-napon nem csak, hogy próbautakra vihetik az eddig is elérhető termékeket a vendégek, de megismerkedhetnek a vadiúj Razor járgányokkal is, melyek eddig Magyarországon még nem voltak forgalomban. Ilyen termék például a Crazy Cart elektromos drift gocart, az E-Punk elektromos mini kerékpár, vagy éppen az MX125 elektromos dirt kismotor. A csapat tagjai egy látványosan koreografált elektromos roller bemutatóval is készülnek, melyhez a legmenőbb elektromos rollereket fogják felhasználni. A kicsik elkápráztatására az Electric Tekno és az Electric Party Pop világító platformos modellt, az idősebbeknek pedig az E300S és az E Prime Air elektromos rollereket viszik a színpadra, ez az összeállítás pedig kiválóan szemlélteti, hogy a rollerezésben az egész család örömét lelheti. Az Electric Party Pop és az Electric Tekno modellek a fiatalabb, iskolás korosztály mindennapjait dobják fel, megkönnyítik az iskolába járást és extra menő fényjátékkal színesítik az utazást. Az E300S az egyik legismertebb, legkedveltebb Razor roller, hiszen rögzíthető ülésének köszönhetően igazán kényelmessé teszi a rollerezést. Végső soron az E Prime Air elektromos roller szemlélteti a fejlődést a márka életében, hiszen figyelembe véve az e-rollerek egyre növekvő népszerűsödését a világpiacon, elengedhetetlen a kinézet, a meghajtás és a fékrendszerek forradalmasítása, természetesen mindezt úgy, hogy közben megmaradjon a jól ismert Razor-stílus.

Mert mi kell egy gyereknek?

Mozgás, közös időtöltés a szülővel és szórakozás. Ennek fényében természetesen a Razor-nap nem csak „száraz” termékismertetés, hanem egy nagy játék is kint a szabadban, biztonságos környezetben, vidám családi programok kavalkádjában. Bár a termékek megismerése is biztosan felkelti majd a figyelmet, hiszen nem minden nap láthatnak csillogó-villogó rollereket az apróbb vendégek, különös izgatottsággal várhatják majd a gyerekek a három korcsoportban is megrendezett rollerversenyt, ahol a 3-5 éves korosztály Wild Ones, az 5-7 és a 7-10 éves korosztály pedig A125 modelleken szállhatnak versenybe valóban meglepő és jobbnál-jobb nyereményekért – természetesen a szülők aggodalmát enyhítendő kötelező védőfelszerelések biztosításával!

Hogy miért is éri meg eljönni? Az elmúlt másfél év senkinek nem volt egyszerű, a be- és összezártsággal, a szabadtéri programok hiányával mindenkinek meg kellett küzdenie, a gyerekeknek-felnőtteknek egyaránt nem volt könnyű ez az időszak. Most szeptemberben már végre korlátozások nélkül élvezhetik a családok a frisslevegőn a programokat, szaladgálhatnak és suhanhatnak 2 és 4 keréken is kicsik-nagyok együtt. A szabadidős esemény egy várva-várt élményt hoz mindenki hétköznapjaiba, még pont azon időszak kezdetén, amikor a gyerkőcök is újra beülnek az iskolapadba. A Razor-napon megismerhetik a roller-kultusz újdonságait, egy új élményt, egy biztonságos szórakozási lehetőséget, együtt szórakozhat a család, kikapcsolódhatnak a szülők és új barátokra tehetnek szert a gyerekek. Mindenkit szeretettel várunk!

Razor-nap

Hol: Budapest Garden (1036, Árpád Fejedelem útja 125.)

Mikor: 2021. szeptember 4. 15:00-19:30

Miért: Hogy együtt rollerezhessen a család!

Az esemény hivatalos Facebook linkje ITT érhető el!