Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Puzzle játékok

Vannak olyan játékok, amik soha nem fognak kimenni a divatból, és minden korosztálynak megfelelőek. Remek időtöltés lehet, ha a családdal nekiálltok egy 1500 db-os Puzzle kirakásának, a kisebb korosztály kiválóan fejlesztheti készségeit a pár darabos kirakók felfedezésével, mindemellett megismerhetjük a világ tájait, állatait, filmjeit és meséit is. A kirakó akkor az igazi, ha berakod a kosárba.

Minden korosztályra fejlesztőleg hat

A puzzle-ben és a kirakókban az a jó, hogy bármilyen korosztály számára remek kikapcsolódást nyújt, hiszen az egészen egyszerű, pár darabos szettől, a sok ezer darabos illesztőkig ölthet formát.
A kirakósok pozitív tulajdonságai a szórakoztatás mellett, hogy jó pár készséget fejlesztenek: a logikát, a finommotorikát és kézügyességet, a térlátást, kisebbeknél a forma érzékelést, színérzékelést, a tapintást.
Az agyat tréningező puzzle-k közvetve még a memóriára és a koncentrációra is fejlesztőleg hatnak, ezért tényleg kivétel nélkül ajánlottak, 3-103 éves korig.

Számtalan változata kapható

Míg hajdanán a kicsiknek a fa építők és formák jelentették a kirakóst, a nagyobbaknak pedig a hagyományos puzzle, mára hihetetlen széles választékban fellelhetőek ezek a készségfejlesztő játékok.

Az óvodás korosztálynak a kirakók, a kisiskolásoknak a gyerek és mese puzzle-k, a nagyobbaknak a dekorációs puzzle-k vagy nehezebb darabszámú szettek jelentenek kihívást. Olyan érdekességek is megjelentek a piacon, mint a 3D-s puzzle-k, amikor voltaképpen egy szobrot, térbeli alakzatot vagy figurát tud kirakni a vállalkozó szellemű gyermek.
Szintén kreatív megoldás a színezhető puzzle, mely összerakható, kiszínezhető és fel is ragasztható.

Online kínálatunkban nagyszerű kirakós és puzzle játékokat választhatsz korosztálytól függően! Garantált kikapcsolódás és nagyszerű fejlesztés egyszerre.