Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Playmobil játékok

Nagyon sok gyerkőc szeret építeni, ide-oda pakolgatni a játékfigurákat, és beleélni magukat az ő szerepükbe. A Playmobil játékokkal ez mind teljesíthető.  Építhetünk kastélyt és lehetünk igazi hercegnők, a tündérerdőben elvarázsolhatunk mindenkit és akár felépíthetünk egy hatalmas épületet is munkagépekkel és munkásokkal. Te melyiket választanád? Találd meg kedvencedet!

Playmobil játékok kicsiknek és nagyoknak

Bizonyára Te is ismered a Playmobil játékokat, hiszen a világ egyik legnagyobb, és legelterjedtebb márkájáról van szó.  A több évtizede tartó, hihetetlen népszerűséget pedig, többek között annak köszönheti, hogy kicsik és nagyok, fiúk és lányok is megtalálhatják azt, amit keresnek, és amivel igazán élvezetes lehet a játék.

Playmobil szettek kicsiknek és nagyoknak

Alapvetően azt mondhatnánk, hogy nincs az a korosztály az egészen kicsi óvodásoktól, az általános iskolásokig, amelyik ne tudná, hogy mi az a Playmobil, na meg persze ne imádná. A különleges figurák és játékszettek ugyanis mindenkit elvarázsolnak. A népszerűség titka, pedig pont ebben kereshető. Na meg persze a rendkívül széles kínálatban, hiszen a sellőkön és lovagokon, sőt James Bondon és az Aston Martinján keresztül, megtalálhatók a Playmobil termékek között az olyan hétköznapi dolgok is, mint például a Mini Cooper autó, vagy éppen a családi házak. Az alábbi cikkben pedig pont azt mutatjuk be, hogy mennyiféle játékot gyártott a márka, és hogy mik azok, amelyek a legjobban sikerültek és hamar az eladási listák élére kerültek.

 

1.      Spirit, avagy szilaj lovasszett

Habár a Szilaj egy viszonylag régebbi mese, talán még a kisgyermekes szülők a saját gyerekkorukból fel tudják idézni, manapság is hatalmas népszerűségnek örvend. Ez többek között annak köszönhető, hogy az animációs filmet feldolgozták, és újra látható volt a mozivásznakon. Ezt pedig természetesen a Playmobil sem hagyhatta ki, így a Spirit figurák már náluk is megtalálhatók. A mesebeli lovak és karakterek pedig egyszerűen elvarázsolják a kicsiket. Ugyanis a figurákkal ők is képesek átélni a „szilaj élményt”, és megtudhatják, hogy milyen is az igazi vágta. A kis fodrásztanoncoknak pedig külön élményt jelenthet, hogy lehetőségük nyílik a paripájuk haját befonni, vagy akár be is festeni.

2.      City Action a munkagépek szerelmeseinek

Szinte minden kisfiú odáig van attól, ha meglát valamilyen nagyobb járművet, na meg persze, ha egy munkagép közelébe kerül. Ezt az élményt pedig megvalósíthatja a Playmobil City Action munkaterület, vagy éppen munkagép szett. A kettőt együtt beszerezve, pedig igazi kis játékvilágot alakíthat ki magának a lurkónk, ahol 117 darabos munkaterületen dolgozhat a 25 darabból álló munkagépeivel. Ki ne imádná az élményt?

3.      Novelmore

A Novelmore egy olyan Playmobil világ, ahol minden lehetséges. A kínálatban már megtalálhatjuk a várakat, lovagokat, különféle harci eszközökkel kiegészítve, na meg persze a különféle csatatereket is. A legnépszerűbb termékek közé sorolhatjuk a Harci tornyot, az Ágyú szettet, vagy éppen a Tengeri csatát. Ezek segítségével a gyerekek képesek lehetnek egy igazi harci helyszínt kialakítani a szobájukból, és megvívni a csatáikat a játék során.

Az igazi kis ínyenceknek pedig már lehetőségük nyílik arra is, hogy olyan nem létező gonoszokat győzzenek le a csaták során, mint például a zombik, vagy a démonok.