Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Peppa malac játékok

Peppa malac egy igazi hős karakter, aki lány sertésként valódi példakép lehet a kicsik számára. A brit animációs figura meghódította a világot, az óvodások és kisiskolások imádják a malaccsalád kalandjait, és ebből kifolyólag a Peppa játékok is nagyon népszerűek. Peppa nemcsak szórakozást nyújt, de tanít is, és még a felnőttek is örömmel kapcsolódnak be a rózsaszín világ történéseibe.

Ki is az a Peppa malac?

Peppa, a pimasz és parancsolgató kismalac az óvodások egyik sláger meséje. A Peppa malacot (eredeti cím: Peppa Pig) 2004-től ismerhették meg a kicsik és nagyok, mint angol televíziós animációs sorozatot, ami egy malaccsalád életébe nyújt betekintést. Minden rész a gyerekek napi rutinjához kapcsolódik: fürdés, eső, hó, születésnap, öltözködés, játékok, otthoni kalandok és segítségnyújtás. A kalandok legtöbbször szórakoztatóak, főleg amikor Peppa és George tanulnak valami újat.

 
Miközben hódítanak a Disney és Pixar mesék, nehéz elképzelni, hogy egy kétdimenziós malacka, a ferde fejével világuralomra tör, pedig így történt! Peppa pont egyszerű kivitelével és brit realizmusával kedveltette meg magát sok-sok országban. A Peppa sorozatok mellé több film, és karácsonyi különkiadás is született, és természetesen megjelentek a Peppás merchandise termékek (játékok, íróeszközök, könyvek, plüssök, matricák, kifestők stb.).
 
Peppa kalandjai is egyszerűek és mindennaposak, de pont ez a jó bennük, hiszen átlagos óvodás örömeit, bánatát, élményeit fedik le, így a kicsik könnyen tudnak azonosulni az állati karakterekkel. 
 

Mire tanít Peppa malac?

Peppa a malaclány, öccse, szüleik és barátaik lefedik a társadalmi kliséket és bemutatják a gyerekek számára a világ sokszínűségét éppúgy, mint a tökéletlenséget. Peppa, mint női egyed, egy hiánypótló malacka, hiszen kevés lány hősről lehetett még akkoriban olvasni, hallani, mikor a történet életre kelt.
Peppa kalandjai megtanítják a gyerekeket, hogy bizonyos élethelyzetekben hogyan érdemes (és hogyan nem szabad) reagálni, bemutatják a szülőkkel való kettős kapcsolatot, a világ diverzitását, a többi élőlénnyel való együttélést, és mindenféle hétköznapi helyzetet is. A Peppa epizódokkal könnyű a kicsiknek azonosulniuk, a szülők pedig szintén rengeteget tanulhatnak belőle, és még felnőtt fejjel is jól szórakozhatnak.
 

Szeretünk Peppával játszani

Nem csoda, hogy Peppa karakterével imádnak játszani a gyerekek, legyen szó plüssfiguráról, kulcstartóról, műanyag készletről, színezőről vagy kifestőről. A Peppa pig játékok segítségével a gyerekek újra alkothatják a látott történeteket, újakat találhatnak ki, saját problémáikat, szorongásaikat is kifejezhetik és feldolgozhatják a játékok által. Közben fejlődik képzelőerejük és fantáziájuk, futhatnak, mászhatnak, szaladhatnak kedvükre, kezükben Peppával.
A kifestők és színezők pedig remek készségfejlesztő lehetőségek, hiszen fejlődik általuk a gyerekek kézügyessége, finom-motorikája és rajztechnikája.
 
Nézz körül folyamatosan bővülő Peppa kínálatunkban! A Játék Hotelben megtalálsz minden izgalmas Peppa figurát és kiegészítőt: plüss, színező, figurák. 
 
Játszani jó, és játszani kell, mert a játék nemcsak élmény, hanem belső utazás is, ami fejleszti a személyiséget és a készségeket, melyekkel a kicsik sikeres felnőttekké válhatnak majd a jövőben