Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mancs őrjárat játékok

A Mancs Őrjárat akció-kaland sorozat a kicsiknek készült, melynek főszereplői hat mesehős kutyus: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, és Skye, akiknek vezetője Ryder. Marshall a tűzoltó kutya, Chase a rendőrkutya, Skye helikopterrel repül, minden kutyus egyedi képességgel és személyiséggel teszi érdekessé a tanulságos mesét.  Az ebek nagyon menő járművekkel és humorral oldják meg a napi ügyeket, így nem is csoda, hogy fiúk és lányok egyaránt rajonganak értük, és a belőlük készült játékokért is. 

Mancs Őrjárat autók és kutyahősök

A gyerekek alapból szeretik az állatokat, pláne a kutyákat. A Mancs Őrjárat animációs karakterei pedig valóságos hősök a szemükben, akikkel együtt átélhetik a kalandokat, az utazás vagy a járművezetés élményét. 

Az eredetileg amerikai mesefilm gyorsan meghódította Európát, és természetesen a magyar kisgyermekeket is. A történet főszereplője a különleges problémamegoldó képességekkel rendelkező 10 éves Ryder (kisfiú), aki szuper kutyusokból álló csapatával minden epizódban megment valakit a Kaland-öbölben valamilyen vészhelyzetben, miközben tesznek a környezetükért is, vagy éppen felhívják a figyelmet valamilyen fontos ökológiai helyzetre. A Mancs Őrjárat mesterien szórakoztat és nevel egyszerre. Ryder és kutya barátai példát mutatnak barátságból, bátorságból, segítségnyújtásból, kedvességből és humorból, így a mese igazán jó kikapcsolódás kicsiknek és nagyobbaknak, miközben a szülő is nyugodt lehet.

A történet hőseiből kiváló játékok készülnek, ezzel a gyerekek újra átélhetik az egyes történetek örömét vagy kihívásait, a maguk módján oldhatják meg a helyzeteket, közben trenírozva fantáziájukat és kreativitásukat. A Mancs Őrjárat játékaival újra alkotott és eljátszott esetek erősítik a gyerekek empatikus képességeit, kommunikációját, csapatszellemét, bátorságát és emberségességét. 

Nézz körül Mancs-os kínálatunkban, melyet folyamatosan bővítünk, hogy a Játék Hotelben és azon kívül is szuperhősök maradhassanak a Mancs Őrjárat kutyusai! Figurák, járművek, szettek, pályák, társasjáték egyaránt megtalálhatóak online kínálatunkban. Tökéletes ajándékok, melyeknek a gyermek biztosan örülni fog!