Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Mégis ki tud ellenállni azoknak a hatalmas szemeknek? – YooHoo és barátai plüssfigurák

Mégis ki tud ellenállni azoknak a hatalmas szemeknek? – YooHoo és barátai plüssfigurák

Az Aurora World nevű vállalat már az 1980-as évek óta készít magas minőségű, egyedi és különleges plüssjátékokat szerte a világon. Játékaik kivitelezése egészen a tradicionálistól a modern technikákig terjed, plüssfiguráik pedig ünnepekre és a mindennapokra is tökéletes ajándékok lehetnek. Természetesen minden korosztály számára, hiszen a hatalmas szemekkel bámuló plüssállatok mindenki szívében felébresztik a bennük szunnyadó gyermeki boldogságot.

A YooHoo és barátai kalandjai nyomán plüssökként megelevenedő állatok a világ minden tájáról származnak, legtöbbjük pedig ritka, veszélyeztetett és kihalás szélén álló fajokat mintáznak. YooHoo a fülesmaki, Pammee a sivatagi róka, Roodee a csuklyásmajom, Lemmee a gyűrűsfarkú maki, Chewoo a vörös mókus, Ruby a vörös róka, Hapee a vörös macskamedve, vagy más néven kis panda, Shooga a törpe erszényesmókus és Kookee a kék törpepingvin. A játékok megformálásnak fő célja az volt, hogy felhívja a figyelmet ezen állatfajok természetes élőhelyének ritkulására és a környezetvédelem fontosságára. A felsorolt állatokon kívül pedig még már kihalt dínókkal is lehet találkozni, ők Stegee, Woolee, Rexee, Toothee és Marshmallow.

Köztudott tény, hogy az emberek kortól függetlenül szeretik a plüssjátékokat - de miért is?

A plüssállatok a gyermekek első barátai, velük ülnek le teázni, játszanak, barátkoznak össze először az életük során. Mivel érzik, hogy egy plüss kutya vagy baba valóban létező dolgot ábrázolnak, ezért automatikusan érzelmi kötődés alakul ki a gyermekekben, valódi barátként kezelik a játékokat, megszeretik őket. A plüssökkel való játék segít már az egészen piciknek is felfedezni saját érzelmi világukat, kifejezni az érzéseiket, megtanítja őket arra, milyen fontos az ölelés és hogyan legyenek gondoskodóbbak és szeretetetteljesebbek.

A plüssjátékok segíthetnek a gyerekeknek megtenni az első lépést a függetlenség felé, megbirkózni és megérteni bonyolultabb érzelmeiket, fejleszteni nyelvi és beszédkészségüket, jobban kijönni másokkal és megtanulni hogyan irányítsák az életüket. Hiszen egy dolog megszerezni a világban való eligazodáshoz szükséges készségeket és önbizalmat, de egy teljesen más dolog együttérzéssel és törődéssel navigálni a világban.

A plüssfigurák pedig nem csak a gyermekeknek, hanem az idősebbeknek is fontos szerepet játszanak az életükben, legyen az nosztalgikus visszautazás a saját gyermekkorunkba, vagy egy magányosan töltött nap, amikor még felnőtt fejjel is jólesik az ölelés a legrégebbi barátainktól. Ezt a kötődést pedig még gyermekkorában sajátította el mindenki.

A YooHoo plüssfigurák ITT érhetők el!