Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Lexibook - Interaktív tanulás gyermekeknek is

Lexibook - Interaktív tanulás gyermekeknek is A gyermekek játékának elengedhetetlen része a digitalizáció, a tanulás is egyszerűbb interaktív módon. A Lexibook ezt célozza meg a minden korosztályt megfogó elektronikai tanulást és játékot ötvöző termékeinek széles skálájával. 

A Lexibook már évek óta vezető szerepet tölt be az európai piacon, szabadidős elektronikai termékek teljes skáláját vonultatva fel, mind a tervezési, mind a forgalmazási folyamatokban teljes részt vállalva.  Sikerük nagyban köszönhető annak, hogy stabil, nemzetközi és több esetben is kizárólagos licencek birtokában dolgoznak a legnépszerűbb nevekkel, mint a Barbie, a Pókember, vagy a Disney, és ezek felhasználásával készítenek gyermekeknek is olyan elektronikus termékeket, mint az oktató számítógépek, fülhallgatók, vagy gyermekek számára tervezett TV-k. 

A cég stratégiájának része, hogy olyan piaci résekre koncentrál, amelyeken jelentkezik a kereslet, de még nincs kínálati oldal, ezt pedig kiegészítik a folyamatos fejlesztésekkel és innovációs előre lépésekkel, lehetővé téve a vállalat nemzetközi növekedését és a csoport védjegye alatt álló termékpaletta fejlődését. A termékek választékának harmada évről évre megújul, új meseszereplőket vonnak be és új termékekkel állnak elő. A folyamatos minőség iránti igény, az alvállalkozók minősítése és ellenőrzése, a környezetvédelmi alapelvek figyelembevétele szintén a sikerük egyik kihagyhatatlan összetevője. 

A digitális technológiák nagy szerepet játszanak a 21. században, a gyermekek lelkes felhasználói infokommunikációs technológiának. Több kutatás is bizonyítja, hogy a gyermekek esetenként könnyebben tanulnak meg dolgokat interaktív módon, mint az iskolában, ehhez a tanulási folyamathoz pedig a Lexibook több kategóriában is termékek széles skáláját nyújtja. A Lexibook termékei között korosztálytól és nemtől függetlenül mindenki megtalálhatja a magának valót, legyen szó a kedvenc Disney hercegnővel/szuperhőssel díszített táblagépekről, fülhallgatókról, laptopokról, vagy egyéb interaktív játékról

A Lexibook termékei ITT érhetőek el!