Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Karácsonyi játékajánló 2. Ajándékozz örömet!

Karácsonyi játékajánló 2. Ajándékozz örömet!

„A kicsik mérhetetlen izgalommal bontogatják az ajándékaikat. Arcukat bevilágítja a karácsonyfán égő színes izzók fénye. A szemük csillog az örömtől, és a szülők lélegzetvisszafojtva várják, hogy örülni fognak-e az ajándéknak.” Ugye milyen idilli kép? Segítünk az ajándékválasztásban, hogy mosolyt csalhass a gyermeked arcára, és az ne fagyjon le akkor se, amikor lekerül a meglepetésről az utolsó centiméternyi csomagolóanyag.

Mocik, autók, traktorok – Fiús övezet

 

A Bruder játékok főként a 2-4 év közötti fiúknak fognak bejönni. Valószínű már tudod, hogy milyen járművek hozzák lázba a kicsit, így könnyű dolgod lesz a választás során. Van bőven látnivaló: többek között Bruder motorok, tűzoltóautók, markológépek, kotrógépek, traktorok, teherautók várják kis gazdáikat, hogy játsszanak velük a képzelet szárnyán.

 

A Bruder játékfigurák is nagyon nagyon érdekesek, és segítenek még jobban megeleveníteni 1-1 történetet.

 

Bigjigs favonatok 3-4 éveseknek

 

Gyermekünket, vagy a rokon, ismerős gyerkőcöket favonatokkal játszani látni igazi élmény. Főleg, ha te magad is szívesen beszállsz a pályaépítésbe! A minőségi Bigjigs favonatok között megtalálhatod a különböző színű mozdonyokat, szeneskocsikat, közlekedés táblákat. És persze nincs vonat megállóhely, és pályaudvar nélkül.

 

Nézz körül a kiegészítők között is, van itt híd, víztorony, autópálya, és még megannyi minden, ami egy komplett vonatpályához szükséges. Mutasd meg a gyerkőcöknek, hogy milyen nagyszerű világ várja őket a digitális világon túl!

 

Hasznosan kedves ajándékok: hátizsákok, övtáskák, tollkészlet és még sok más

 

A Cerdá iskolaszerek között valódi karácsonyi kincsekre bukkanhatsz. Ne tévesszen meg a suli kifejezés, hiszen a rajzfilmfigurás hátizsákok, övtáskák, tollkészletek, tolltartók, kulacsok, jegyzetfüzetek, mappák, tornazsákok, sapkák, törölközők között biztosan találsz olyan modellt, amely emelheti a karácsony fényét.

 

A Klein műanyag játékokkal teret adunk a kreativitásnak

 

A Klein műanyag játékok között 3-8 év közötti gyermekeknek találhatsz szuper meglepetést a szeretet ünnepére. Ezekkel a játékokkal a kicsik számos foglalkozást kipróbálhatnak.

 

Lehetnek például:

 

Szerinted a te gyermeked melyik foglalkozást űzné szívesen a játékszobában?

 

Akármelyik játékra is essen a választásod, biztosak vagyunk benne, hogy gondos mérlegelés után választod ki, hogy a legjobbat ajándékozhasd. Mi pedig a legnagyobb odafigyeléssel és szeretettel csomagoljuk össze és szállítjuk ki a karácsonyi meglepetéseket.

 

Engedd meg, hogy ezúton is kellemes karácsonyi ünnepeket kívánjon neked és családodnak a JátékHotel Csapata!

 

A JátékHotel varázslata

 

Bemutatkozik a JátékHotel:

Ahol minden játék otthonra lel.

Van, amelyik csak pár éjszakára,

Hiszen várja új kis barátja.

 

Mindenféle játék megfordul itt,

Melyek feldobják a szobát, s a partit.

Puzzle-k, plüssök, makettek,

Építőjátékok, mesehősök, és jelmezek.

 

Szerezz örömet gyerkőcödnek,

Ajándékozz színtiszta szeretetet.

Játékaink alig várják, hogy útra keljenek,

S otthonotokban szórakoztassanak titeket.

 

Nézd meg kínálatunkat a https://jatekhotel.hu/-n!