Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap > Blog >

Anyák napja, te csodás - Kreatív gyerekjátékok a meglepetés szolgálatában | 2022.04.26.

2022. 04. 26. 08:06:09
Anyák napja, te csodás - Kreatív gyerekjátékok a meglepetés szolgálatában | 2022.04.26.

A világszerte ünnepelt anyák napja Magyarországon május első vasárnapján ad lehetőség kicsiknek és nagyoknak arra, hogy megünnepeljék az édesanyjukat, és hálát adjanak neki mindenért. A leggyakoribb ajándék a virág, és a külön erre az alkalomra megtanult versike, valamint a kézzel rajzolt képeslap. Nézzük, mivel tudunk még a kicsikkel karöltve kreatívkodni, hogy örömet okozhassanak az édesanyjuknak.

Kisgyermek van a családban? Nekik még tanulni kell az ajándékozás mikéntjét. Akár a gyermekedről, unokádról vagy a testvéredről van szó, segíthetsz neki abban, hogy anyák napján átélhesse az általa okozott meglepetés örömét. Játék webáruházunkban mindent megtalálhatsz ehhez.

Szórakoztató pillanatok 

Bűvész lett a gyermekemből!

A Varázsdoboz készlettel mágikus trükköket mutathatnak be a gyermekek édesanyjuk legnagyobb örömére. Tanuljatok ti is szuper érdekes trükköket! 50, és 100 trükköt tartalmazó készletünk van. Mennyire vagytok bevállalósak?

 

Anyák napi ünnepség zenei aláfestéssel 

Muzikális a gyermek? Hangszereink fejlesztik a zenei tehetségét, és megtanulható velük például egy egyszerű anyák napi dal is. Nézzük, mik vannak itt: dob, csörgődob, furulya, szintetizátor, harmonika, szaxofon, ukulele, trombita, xilofon, és mini elektromos zongora.

Akár karaoke partyt is tarthattok a műsor végén. Karaoke mikrofonjaink rátok várnak, hogy megcsillogtathassátok a tehetségeteket!

 

Kreatív divatnap anyával

Játék webáruházunkban olyan csajos gyerekjátékok is megtalálhatóak, amelyekkel az anyukának is nagy meglepetést lehet szerezni.

A Divat és beauty kategóriában sok kislány talál majd szuper meglepetést az anyukájának.

Készleteink segítségével készíthet a számára, hajgumit, karkötőt, ékszert, sminket, tetoválást, (csillám, henna), egy szép frizurát, vagy akár egy csodás manikűrt is. 

Színes meglepetések sok szeretettel

A legkisebbek válasszák ki egy kifestőből, színezőből egy rajzukat, vagy festékszóróval, képkarcoló módszerrel készített műveikből a legjobban sikerülteket, és adják oda édesanyjuknak. Ha bekeretezitek, még szebb ajándék kerekedhet belőle. Ceruzával színezhető vásznaink gyönyörű ajándékként szolgálnak. A nagyobbak már szabad kezes rajzokat is készíthetnek, például az A4-es Prima Art fehér színű rajztömbbe.

Ne feledjétek megrendelni a meglepetésekhez szükséges ceruzákat, radírokat, hegyezőket, zsírkrétákat, filctollakat, és festékszóró szetteket! A PrimaArt márkán belül bőven találtok minőségi felszerelést a művészi anyák napi ajándékokhoz! A játék webáruházunkban megtalálható kreatív gyerekjátékok igazi kis művészt faragnak a kicsikből.

Minőségi idő ajándékba

Puzzle & társasjátékok

Egy nagyobb gyermek kis segítséggel akár önállóan is ki tud rakni például egy természeti képet, és felragasztva, bekeretezve gyönyörű ajándék lehet erre a szép napra.

Figyelmetekbe ajánljuk a családi társasokat, melyek közül az egyszerűbbekbe a 3-4 évesek is be tudnak kapcsolódni. Ilyen például a New Classic Toys Ki nevet a végén fa játékszett, vagy a Max a macska társasjáték.

 

Sportszerek és labdák

Vár titeket a darts, a labdajátékok, az ütős játékok (tollaslabda, habtenisz, konga ütő, golf, pingpong) világa.

 

Extra tipp: Anyák napjának reggelén rakjatok ki egy kis üdvözlő mondatot a hűtőre a mágneses betűk segítségével! Nagy lesz az öröm!

 

Tanítsd meg a gyermekednek, unokádnak, kis tesódnak, hogyan lehet kreatív anyák napján! Válogass játék webáruházunkból ötletes gyerekjátékokat. Fess, színezz, alkoss együtt a gyerkőccel, és éljétek át együtt az ajándékozás szívet melengető örömét!