Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Blog

Kövessétek híreinket, bejegyzéseinket! A Játék Hotelben légy vendégünk az olvasó szobában és a könyvtárszobában, ahol a legfrissebb híreinket olvashatod. Bemutatjuk legújabb termékeinket és a legfrissebb termékcsoportokat. 
Értesítünk az induló akciókról és kedvezményes lehetőségekről, mindemellett a Casinoban gyűjthető zsetonokról is olvasni tudsz, amit a kedvezményes vásárláshoz tudsz felhasználni. 

Milyen terméket keresel? Küldd el kívánságodat vagy nézz körül a Játék Hotel Webáruházban.

2021. 05. 11. 10:30:00
Bébitaxi

Mikor?

Ha az iskolában van 0. óra, a fesztiválokon meg 0. nap, akkor a gyerekek 0. járgánya a babakocsi, amelynek passzív használói, hiszen valaki más tolja benne őket. De mi legyen az első – kerekes –, aktív használatra alkalmas jármű és mikor? Amikor a babakocsi már unalmas és a babák már felállnak, próbálgatják az első lépéseket, elég stabilan megtartják magukat, az egyik legjobb választás a bébitaxi. Van, akinél ez már egyéves kor előtt is opció lehet, van, aki másfél évesen sem akar ráülni. Valahogy mégis mindenki ráérez, mikor jön el az idő!

2021. 05. 28. 10:00:00
Gyereknap Nálunk a Játék Hotelben minden nap gyereknap és így van ez a legtöbb családban is. Mégis, van egy olyan nap az évben, amikor a gyerekek kiemelt figyelmet kapnak. A világ számos országában ünneplik őket, a legelterjedtebb legenda szerint az első ünnepnapjukat Törökországban rendezték 1920. április 23-án.
2021. 04. 30. 10:00:00
Transformers – a Játék Hotel átalakulóművészei Megatron, Optimus Prime, autobot, decepticon… Ha tudod, kik vagy mik ezek, akkor tuti van Transformers rajongó a családban!
A Transformers figurák alakot tudnak váltani, magyarul így is fordították a figurák köré épült sorozatot: Az Alakváltók. Robotszerű „lényekről” van szó, amelyek mindenféle dologgá, például járművé, fegyverré, de akár állattá is tudnak változni. És ha már robotok: hol máshol lenne a „születési helyük”, mint Japánban.
2021. 04. 16. 12:36:46
Gyerek rollerek kicsiknek és nagyoknak A kerék feltalálása óta tudjuk, hogy gurulva könnyebb és gyorsabb közlekedni, mint gyalog. Számos kerekes közlekedési eszköz született az idők folyamán, napjainkban az egyik legnépszerűbb a roller.
2021. 03. 05. 10:00:00
A Bogyó és Babóca szereplők titkai

Bogyó és Babóca, a két barát, nemcsak a mesekönyvek kedvelt figurái, hanem a kisebb korosztály bárhol és bármikor szívesen találkozik velük. Éppen ezért a mesefigurák, kulcstartók, a kirakósok, puzzle-k, kifestők elősegítik, hogy az óvodások kedvenceiken keresztül tanuljanak meg sok hasznos készséget, és közben élményt is gyűjtsenek.

A Bogyó és Babóca történetek a legkisebbek nyelvén dolgozzák fel a korosztály sajátosságait, mindennapjait, melyekben helyet kaphat a boldogság, szomorúság, segítségnyújtás, félelmek, a családi helyzetek és még megannyi érdekes dolog, ami őket foglalkoztatja. Cikkünkből kiderül, mi a titka ennek a cuki kis párosnak, és, hogy miért szeretik őket a szülők is annyira.

2021. 02. 26. 10:00:00
Felnőtt játékok a Játék Hotelben A leghevesebb kapcsolatokban is előbb-utóbb elkezdenek kihunyni a lángok. Ez nem a párok a hibája, hanem általánosságban a kapcsolatok természete. Az emberek megszokják egymást, a másik pár év után már nem kelt olyan izgalmat bennünk, mint amilyet az első randin. Ez részben így van rendjén, azonban soha nem szabad hagyni, hogy az izgalom teljesen kivesszen egy kapcsolatból. Felnőtt társasjátékok itt.
2021. 02. 12. 11:54:31
Barbienak is kell egy hely, ahol megpihenhet

Ruth Handler és férje a Elliot Handler az amerikai játékipar legnagyobb feltalálói és vállalkozói. A legnagyobb gyerekjátékokkal foglalkozó cég, a Mattel, alapítása fűződik a nevükhöz. Többek között az ő kezük közül került ki a Hot Wheels, Chatty Cathy és a Barbie, mely egyértelműen a 20. század legnépszerűbb játékai közé tartozik. 2014 óta ugyan jelentősen csökkentek az eladások, de mi sem bizonyítja jobban a Barbie kulturális hatását mint, hogy ma is, a fénykora után 6 évvel, mindenki pontosan tudja, hogy mi az a Barbie.

2021. 02. 05. 10:00:00
A Te gyermeked minek öltözik farsangkor? A farsang az egyik legérdekesebb történelemmel rendelkező ünnep. Sokak szerint keresztény eredettel rendelkezik, azonban az ünnep valójában jóval a kereszténység megjelenése előttre nyúlik vissza. Tehát az egyik legősibb kulturális jelenség, amelyet még ma is tartunk. A világon számos helyen, különböző időben, különböző módokon ünneplik. Szinte minden országban és minden vallásban valamilyen módon megjelenik. 
2021. 01. 15. 15:10:42
5 ok, amiért Peppa malac hasznos a gyerekeknek

Peppa malac kalandjait hazánkban is minden ovis korú ismeri, és kis kivétellel rajonganak is érte. A pár perces epizódok sok tanulsággal, vidámsággal szolgálnak a gyermekek számára. Néhány országban azonban nem nézik jó szemmel a rózsaszín állatka ténykedéseit. Most leleplezzük, vajon Peppa milyen hatással van a gyerkőcökre, és azt is eláruljuk, hogyan tört világuralomra. 

2020. 11. 25. 17:53:58
Big Jigs fa vonatok - Blog - 2020. november 25. A favonatok a modern játékok egyik legelső úttörői. Az első cégek, melyek favonatok gyártására specializálódtak, az 1930-as években jelentek meg Amerikában, és azóta meglepően keveset változtak. Előtte is gyártottak különböző fából készült játékokat, köztük vonatokat is, de ami egyedi sikerré tette a ma ismert favonatokat, az a sínek hozzáadása volt. Előtte csak egyedülálló járművek voltak, melyeket tologatni lehetett, de komplexebb játékra nem voltak alkalmasak.