Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Super Wings - A szárnyalók

A Super Wings egy elragadó és kalandos mese, amelyben a főhős repülőgép és szárnyaló barátai mindenféle izgalmas esetet oldanak meg, és közben még a csomagokat is leszállítják a gyerekeknek, sőt, át is alakulnak! Az átalakulós, vidám karakterek meghódították a játékboltokat is, a gyerekek hazavihetik kedvenc Super Wings figurájukat és újraélhetik a meséket, vagy kitalálhatnak új kalandokat.

A Super Wings mesés kalandjai

A Super Wings – A szárnyalók egy 2014-ben indult amerikai-dél-koreai animációs sorozat, melynek szereplőit leginkább a Verdákhoz lehetne hasonlítani, de a szárnyalók természetesen a levegő urai, repülőgépek és helikopterek. A mese Magyarországon 2019-től látható, de a Netflix előfizetői már korábban is rálelhettek a vidám repcsikre.
A Super Wings főhőse Jett, egy kis piros robotrepülő, aki a Super Wings-nél dolgozik. Feladata, hogy csomagokat kézbesítsen a világ minden tájára a gyerekeknek, Eközben sok-sok kalamajkába és akciófilmbe illő kalandba keveredik, de barátai segítségével végül mindig megoldja az előtte álló feladatokat és teljesíti a küldetést. Jett mellett kedvelt karakter Dizzy a lány helikopter, Donnie a mérnök repülő, Paul a rendőrségi gép, Bello a terepmintás, propelleres szafari sétarepülő, vagy Jerome a vadászrepülő is. A mese gyerek hőse Sky, a vagány kislány, aki repülésirányítóként segíti a Super Wings küldetéseit.
A Super Wings karakterek át tudnak alakulni, hasonlóan, ahogy a Transformersek, de náluk jóval szelídebb és cukibb figurák. A gyerekek imádják a bátor Super Wings karaktereket, hiszen gyűjhetik őket, játszhatnak velük bárhol és bármikor, mivel a zsebükben is elférnek. Az átalakítás varázslata mellett nagyszerű kalandokat lehet kreálni a szárnyalókkal, és persze a gyerekszoba bármelyik rettegett szörnyével felveszik a kesztyűt, ha arról van szó.

Válogass az ismert Super Wings - A szárnyalók szereplői közül és válaszd ki a kedvenc figurádat! Kisebb és nagyobb, elektromos játékokat egyaránt megtalálsz a folyamatosan bővülő kínálatunkban.