Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Játékfegyverek

Akár Laser tag versenyre készülsz, akár farsangi bulira, itt minden terméket megtalálsz, amire szükséged lehet. Ha Star Wars fan vagy, akkor válogathatsz a lézerkardok között, NERF játékok sokaságát is megtalálod és rengeteg farsangi jelmez kiegészítőre is bukkanhatsz, mint például bilincsek, pisztolyok, kardok. Csapj le arra a játékfegyverre vagy kiegészítőre, amire szükséged van!

Játékfegyverek és kardok a kis lovagoknak

Sokan találják úgy, hogy a gyerekeknek nem való játékkard a kezébe. Azonban ez egy rossz hozzáállás, hiszen így rengeteg értékes, jellemfejlesztő kalandból maradnak ki. Plusz gondoljunk csak bele, hogy milyen mértékben képes fejleszteni a kis izmokat, és a motorikus képességeket egy hosszú órákon át vívott csata. Vagy éppen milyen hatással lehet a koncentrációs képességekre egy kis szivacsgolyókat lövő fegyver.

A fegyver, mint játék tényleg olyan rossz?

A fentiekben már említettük, hogy a játékfegyverek egyes vélemények szerint nem feltétlen előnyösek a gyerekek számára. Természetesen az erőszak semmilyen formában nem lehet a játék eleme, azonban a fegyverek vagy éppen kardok tekintetében ez nem kötelező eleme a játéknak.

A legtöbb kisfiúnak, na meg persze kislányoknak is sokszor vágyálma, hogy az egyik, számára példaértékkel bíró hőst testesíthesse meg. Ehhez pedig bizony olykor-olykor elengedhetetlen egy játékpisztoly, fénykard, vagy éppen játék puska megléte. Hiszen így tudja maradéktalanul átélni a játékot. Na meg persze, egy farsangi Sheriff jelmez elengedhetetlen része a szinte élethű játékpisztoly és a jelvény.

A szivacslövővel pedig már könnyedén helyettesíthetjük, esetleg egészíthetjük ki az olyan klasszikus játékokat egy születésnapi zsúron, mint a számháború. Az izgalmas újdonság pedig garantáltan megmarad majd a kicsi fejekben.

Természetesen itt érdemes figyelni arra is, hogy milyen korhatárt szabnak meg az egyes puskákra, vagy éppen pisztolyokra. Sokszor futhatunk bele olyan játékfegyverekbe, amelyek már a nagyobb korosztályt célozzák meg.

Lézer fegyverek, amelyek a nagyobb gyerekeket is lekötik

Bizony egyre inkább figyelhető meg a tendencia, miszerint a tizenévesek nem akarnak más szórakozást maguknak, mint a gép előtt ülve egésznap videójátékokkal játszani. Ezt azonban kifejezetten jól tudja helyettesíteni az, ha a számítógépes játékot átültetjük a valóságba, amely egy lézer fegyverrel sikerülhet is.

A játékfegyvert már van lehetőségünk szettben is beszerezni, így remek áron juthatunk hozzá 2 db-hoz, hiszen ez a játék csak párban az igazi. A Laser X Evolution termék képes hangokat is kiadni, hogy még valósághűbbé tudja varázsolni a játékot. Emellett pedig, akár 90 méteres távolságba is képesek lehetünk használni a fegyvert, ami lássuk be, nem kis teljesítmény. Itt pedig egyetlen szempontra kell figyelmet fordítanunk, méghozzá, minél többen vívják a lézerharcot, a játék csak annál izgalmasabb lehet.

Liontuch kiegészítők a fegyverekhez

A különféle kardokhoz lehetőségünk nyílik kiegészítőket is beszerezni. Ide sorolható például a Kalóz habszivacs kampókéz, amelyre egy félelmetes koponya van festve. Illetve a habszivacs korona, a viking és tűzöltő balta, valamint a hercegnő korona is tovább színesítheti a gyerekek játékát. A kiegészítőknek köszönhetően pedig olyan szituációkat játszhatnak el, mint például a hercegnő megmentése, vagy éppen a király általi lovaggá ütés. Egyszóval, amelyeket a mesékből csak át tud venni a képzeletük.