Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hot Wheels

A Hot Wheels története a hetvenes évekre nyúlik vissza, amikor a Mattel megalkotta autóit, melyek elsősorban a Matchboxokkal álltak versenyben. A Hot Wheels olyan népszerű lett, hogy az igazi autógyártó cégek hozzáférést adtak a különféle modelljeik tervrajzaihoz, így elkészülhettek a méretarányos Hot Wheels autók - elsőként egy Chevrolet Camaro. Mára a Hot Wheels nemcsak a gyerekeknek okoz örömet, hanem a felnőttek is gyűjtik, sőt, vannak korlátozott példányszámú, különleges modellek is.

A Hot Wheels mindenkit lenyűgöz 

Az első Hot Wheels autókat Elliot Handler készítette a fiának, mert szeretett volna más, jobb autókat a játékpályára, mint, amiket a Matchbox gyártott. Az új autók hihetetlen gyorsasággal terjedtek el, és a Mattel versenypályákat is elkezdett gyártani a Hot Wheels-ekhez, melyekből mára szintén sokféle kapható. Az autók jellemzője, hogy gumiabroncsaik szélesebbek, keményebbek, kevésbé súrlódnak a pályán és gördülékenyebbek. A Hot Wheels verdák gyorsan és könnyedén suhannak, legyőzve teljesítményükkel a Matchboxokat. 

A töretlen népszerűségnek köszönhetően a Hot Wheels mára ezer és egy féle márkában, színben, kivitelben, dizájnban és stílusban kapható, természetesen nemcsak autók, hanem buszok, motorok, limuzinok, monster truck-ok is.

 

Autómánia gyerekeknek és felnőtteknek 

Eleinte a gyerekeket hódították meg a Hot Wheels gépjárműi, de mivel elkészültek a valósághű minimodellek, a felnőttek is nagyon gyorsan rákaptak az ízére. Mára tele a világ Hot Wheels rajongókkal, akik versenyeket és találkozókat tartanak, több ezres gyűjteménnyel rendelkeznek, a különleges darabok pedig természetes gigászi összegekért cserélnek gazdát.
A márka időről-időre megújul és új koncepciókkal rukkol elő. Így lehet, hogy a klasszikus márkák mellett helyet kapnak a fantázia darabok, a Batmobil, Pókember járgányok, Super Mario autók, a dinoszaurusz sorozat, a monster-truckok, az Igazság Ligája és a Star Wars koncepciók.
A Hot Wheels mára megjelent videójátékok formájában is, flipper gép is létezik belőle, sőt terveznek mozifilmet is készíteni belőle, de sajnos a tervek eddig mindig visszakerültek a fiókba.
 
A Játék Hotel bővülő kínálatából megrendelheted gyermeked számára a legmenőbb Hot Wheels termékeket, melyekkel öröm és kaland a játék!
 
Játszani jó, és játszani kell, mert a játék nemcsak élmény, hanem belső utazás is, ami fejleszti a személyiséget és a készségeket, melyekkel a kicsik boldog felnőttekké válhatnak majd a jövőben.