Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Játékautók és járművek

Legyen kettő vagy négy kereke, mozogjon víz alatt vagy felett, az úton vagy levegőben, akár az űrben. Itt megtalálsz minden típusú játékautót és járművet. Lehetnek fémből, műanyagból, papírból, ha mozognak, akkor itt a helyük a Játék Hotelben!

Vannak nálunk szuper verdák, mesehős járművek, gyűjtőknek való és élethű változatok. Márkáink közül: Hot Wheels, Matchbox, Majorette és még sok-sok más álomjármű, ami azonnal a Tiéd lehel. Válassz a kategóriák közül!

A játékautók varázsa

Valamiért, aminek kereke van és gurítani lehet, az elvarázsolja a gyerekeket, és gyakran még a nagyobbakat is. Ha meg egyéb extrákat is tud egy játékautó, például hangot ad, színt vált, távirányítású, átalakul robottá vagy villog, akkor aztán biztosan órákat eltölt vele a játszó kisgyerek. A játékautók és járművek segítségével - hogy a pályákat ne is említsük - tökéletesen lemodellezhetik a kicsik a nagyok világát, szabadjára engedhetik képzelőerejüket, fantáziájukat, a még leleményesebbek pedig akár szét is szerelhetik ezeket, hiszen “megbütykölni az autót” nem csak apa tudhatja!

A játék járművek és a velük való foglalatosságok fejlesztik a kézügyességet, a finommotorikát, a kreativitást, a mechanikai érzéket, a tapintást, a formafelismerést, és még jó sok mindent, amire egy egészséges idegrendszerű gyermeknek szüksége van. A legkisebbek még a fa játékautókkal kalapálnak, szagolgatják őket, esetleg a szájukba is veszik (ezért mindig figyeljünk a csomagoláson a korosztályi ajánlásra!), a nagyok viszont már magabiztosan gurítják őket, építenek nekik garázst, versenypályát, vagy épp vezérlik őket a távkapcsolóval. Vagyis minden korosztály imád a játékautókkal és játék járművekkel játszani!

A Játék Hotel játékautó kínálata

Webshopunk főkategóriájában megtalálsz mindent az egészen kicsiknek szánt favonatoktól és szivacsautóktól a pályaszetteken és játékfigurák inspirálta kisautókon át a gyűjtőknek szánt MatchBoxokig. Természetesen nem hiányoznak a repülők, a vízi járművek és hajók, a munkagépek vagy épp a ráülős autók sem.

Játékautók kicsiknek

A 3 éves kort még be nem töltött kicsik a legtöbb dolgot a szájukkal, ízlelésükkel fedeznek fel, illetve nem fejlett a kezük finommotorikája sem, és a szem-kéz koordináció sem eléggé. Ezek miatt a legkisebb gyerekeknek nem ajánlottak az apró részeket, alkatrészeket tartalmazó játékautók és járművek. Ha 0-3 éves korig szeretnénk meglepni, megajándékozni a totyogót, akkor válasszunk egy darabos fajátékot, vagy szivacs autót, ráülős járművet, illetve kifejezetten babáknak készült, biztonságos műanyag autót.

Három éves kor felett, óvodásoknak és kisiskolásoknak már odaadhatóak a Matchboxok, szeretik a mesehősük ihlette szetteket, mint a Super Wings, a Verdák vagy Mancs Őrjárat termékek. Ez a korcsoport már örömmel épít, versenyeztet, és ügyesen használja a képzelőerejét a szerepjátékok megalkotására. Imádják a különféle munkaeszközöket, mint a kukásautó, a mentő, a rendőr, a tűzoltó autó, a darus és egyéb építőipari munkagépek mini változatai.

Sok lány is szeret ebben a korban megismerkedni az autókkal, ők a babáikat vagy a plüssfigurákat utaztatják rajtuk. Manapság már találhatunk kifejezetten “lányos” autó játékokat is, pl. rózsaszínt.

Játékautók kicsit nagyobbaknak

A játékautók iránt érzett vonzalom nem múlik később sem, maximum átalakul és kicsit komolyabb járművek fogják érdekelni a korosztályt. Egy felső tagozatos, netán még nagyobb gyerek a virtuális autós játékok és appok mellett azért szívesen tölt időt a legmenőbb távirányítós csodákkal, az átalakítható, filmek ihlette Transformers-szekkel vagy épp a szintén trendi Halálos Iramban széria figuráival és csoda versenyautóival. Ezeket a darabokat még a felnőtt fanok is előszeretettel begyűjtik.

Különleges játék járművek

Az autók iránt érzett szerelem sokaknál felnőttkorban is megmarad. Habár nem lesz mindenki közülük autószerelő, Forma 1-es pilóta, netán kamionsofőr, láthatunk olyan legénylakásokat, ahol csakúgy sorakoznak a különleges darabok. A játékautók legmagasabb szintjét képviselik a makettek, a teljesen élethű autómodellek, melyek között vannak olyan ritkaságok is, melyekért kifejezett harcokat vívnak egy-egy netes aukción.

A Játék Hotel kínálatában is megtalálhatóak pl. a Bburago prémium darabjai, de a motorok szerelmeseinek is tartogatunk gyűjthető szépségeket.