Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Játék Hotel Black Friday - 24 órás extra akciók

Játék Hotel Black Friday - 24 órás extra akciók

Fekete Péntek, amikor mindenki megtalálhatja a számára kedvező ajándékokat.

A Black Friday, azaz Fekete Péntek, bár napjainkra nemzetközileg is elismert vásárlási ünneppé nőtte ki magát, tradicionálisan az Egyesült Államokban ünnepelt Hálaadás ünnepét követő nap. Ezen a napon jellemzően a legtöbb üzlet hatalmas kedvezményekkel és különleges ajánlatokkal várja a vásárlóközönséget, sok helyen már akár éjféli kapunyitással is, ezzel is jelképesen megnyitva az ünnepi vásárlási szezont – legyen szó akár kisebb-nagyobb elektronikai cikkekről, játékokról vagy egyéb ajándékötletekről.

Mi a Játék Hotel webáruházban az idei évben úgy döntöttünk, hogy a magyarországi sokaságtól eltérően igenis ragaszkodunk a hagyományokhoz, és a megszokott, globálisan is Black Friday-ként elismert napon, november 26-án készülünk őrült akciókkal. November utolsó péntekén kereken 24 órán át várunk mindenkit online üzletünkbe hatalmas kedvezményekkel és soha nem látott ajánlatokkal.

A kedvezmények márkánként és termékenként eltérőek lehetnek, azonban azt fontos megemlíteni, hogy az akár 50%-ot is elérő akciókban sok ismert, közkedvelt márkánk is szerepet kap idén. A leárazás részesei lesznek többek között a Razor márkanév alatt futó rollerek, elektromos rollerek és mindenféle más elektromos járgányok, a Super Wings játékfigurák, köztük a legújabb Super Wings Adventi kalendáriummal, az Eitech és a Teifoc kézügyességet és kreativitást fejlesztő egyedi habarcsot használó téglaházai, illetve a több nehézségi kategóriában is elérhető fémszerkezetei, a Bigjigs fa alapanyagot használó kisvasútjai és készletei, valamint felbukkannak a YooHoo & Friends ritka és veszélyeztetett állatokat mintázó ellenállhatatlanul aranyos plüssfigurái is. 

A Black Friday az a különleges nap az évben, amikor mindenki megtalálhatja a számára kedvező ajánlatokat, akciókat, legyen szó bármilyen termékről, és természetesen nem megfeledkezve a karácsony közeledtéről, ez az egy különleges ajánlatokkal teli nap lehetővé teszi akár az összes karácsonyi ajándéknak szánt játék is beszerzését. Mert mégis ki ne akarná elkerülni a nagy decemberi ünnep előtti tömeget és az ajándékvásárlási stressz érzését?

Érdekel milyen termékek lesznek akcióban 24 órán keresztül? Nézz körül, és válaszd ki kedvenc termékeidet, hogy november 26-án könnyen lecsaphass rá!

Kattints ide a termékek megtekintéséhez!
/Az Black Friday akciós árakat november 26-án tesszük közzé./