Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Iskolatáskák

Iskolatáskák, hátizsákok széles választéka várja, hogy telepakold a tankönyvekkel, füzetekkel, tolltartóval. Nézz szét a Játék Hotel tantermében és válaszd a legmenőbbet! Kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra legmegfelelőbbet.

Hátizsákok & iskolatáskák a vidám hétköznapokért

iskolatáskák kategóriában számos korosztálynak kínálunk cuki táskákat. Az 1-2 éveseknek mesefigurás, kis méretű hátizsákba pakolhatsz. Az ovisok örömmel fognak óvodába menni a 25x31 cm-es divatos, mesefigurás hátizsákjukkal. Az ő rajzfilmhőseik még Mickey egér, a Mancs őrjárat, vagy Peppa malac közül kerülnek ki.

Tény, hogy egy gyermek azzal a hátizsákkal fog szeretni iskolába menni, amelyikhez érzelem fűzi. A fiúk például büszkén viselik majd a Batman, Bosszúállók, vagy Star Wars motívummal bíró iskolatáskákat. Az a jó iskolatáska, amelybe kényelmesen belefér minden cucc, és nem kell erőltetni a cipzárját. Az iskolatáska anyaga legyen strapabíró, hiszen előnyös, ha több évet is kibír.

Tipp: mindig a gyermek életkorához illő táskát vásárolj, mert a túl nagy hátizsák, iskolatáska nagyon előnytelen. Derítsétek ki, hogy mi maradhat az iskolában, hogy ne kelljen nagyon cipekednie.