Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Festékek, ecsetek

Szerezd be tőlünk a legjobb minőségű ecseteket, festékeket és palettákat. Megtaláltok minden profi eszközt a kategórián belül ahhoz, hogy a legjobbat tudjátok kihozni az alkotásaitokból. Fess egy szép képet és tedd el az utókornak vagy magadnak egy szép emlékként. 

Festészet szerepe és fontossága az iskolában  

A gyerekek tanításánál fontos szerepet töltenek be a festékek és ecsetek, hiszen sok esetben a tanszerlisták is tartalmazzák ezeket az eszközöket. De akár technika órán is használhatóak különféle feladatok elvégzése érdekében. A gyerkőcök szeretik használni a kreativitásukat ezért megfelelő hangsúlyt kell fordítani a fejlesztésére. A festéssel igazán kitudjátok bontakoztatni a képzelőerőtöket és közben még a finommotorikus képességeitek is fejlődnek.

Festés közben remekül tud fejlődni a szem-kéz koordináció, ami elengedhetetlen a későbbiekben a mindennapi életben, hiszen sokszor meg is feledkezünk róla, de valójában szinte folyamatosan használatban van ez a képesség.

Ecsetek és paletták az iskolai használatban

Egy jól kiválasztott minőségi ecset hosszú ideig végig kíséri használóját az útja során. Ezért fontos, hogy olyat válasszunk, ami valóban megfelelő. Természetesen tőlünk jobbnál-jobb féle ecsetek közül tudtok válogatni. Hiszen fontos számunkra az elégedettségetek. Az iskolában remek lehetőség a festésen keresztül megismerni a különböző színeket és azoknak az árnyalatait. A paletták segítségével könnyedén kitudjátok keverni kedvenc árnyalataitokat a megfelelő színek használatával.

Festés és kikapcsolódás a hétköznapokban

A festéssel könnyedén megörökíthetitek a gondolataitokat és az érzéseiteket. Remek lehetőség a felgyülemlett stressz enyhítésére vagy levezetésére. Képzeljétek csak el milyen szuper foglalkozás a hétvégét megkoronázni egy kreatív alkotással, amiben benne vannak az elmúlt napok érzései és gondolatai. Festhettek akár az ujjaitok segítségével vagy különböző ecsetekkel. Válasszátok ki a számotokra ideális festéket, hogy igazán profin tudjatok alkotni.

Színek, ecsetek egyéb használatban

Rengeteg más játékban vagy egyéb használatban is előkerülnek a festékek ilyen például a 3D kifestő vagy az arcfesték is amivel könnyedén feldobhatjátok a jelmezeteket ez bulin. Akár fújás közben is lehet festeni a Sprayza festékszóró szett segítségével. Ha úgy érzitek nem vagytok biztosak egy önálló kép megfestésében válasszátok a számos festővásznat, aminél a számok lépésről lépésre követésével lesz teljes a festményetek. Egyes szettek még vásznat, festéket és ecsetet is tartalmaznak.