Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Hello Tavasz!

Hello Tavasz!

Itt a tavasz és a napsütés, eljött az idő, hogy mindenki kimozduljon otthonról a hosszú szürke hétköznapok után. A gyermekekkel együtt töltött idő, kellemes kikapcsolódási lehet az egész család számára. A szabadtéri mozgásban, könnyedén és játékosan elfáradhatnak a csöppségek. Sőt a sok napsütés miatt a megfelelő D-vitamin mennyiséghez is hozzájutnak.

Kellemes biciklizés a parkban

Nem lehet elég korán megtanulni biciklizni. A futóbicikli jó alapot adhat a későbbi biciklizéshez. Használatával könnyedén fejleszthető az egyensúlyérzék. Kezdetben egy műanyag kismotor vagy egy bébitaxi is jó szolgálatot tehet. Esetleg, ha valami merészebbre vágyna a gyermek, akkor egy roller izgalmas kihívás lehet a számára. A Razor Wild Ones rollerek széles kerekeiknek köszönhetően, biztonságosan lehet velük közlekedni. Akik már magabiztosan tudnak egyensúlyozni, kipróbálhatnak egy összecsukható változatot, amit az iskolába is magukkal vihetnek. A száguldást kedvelők, pedig gurulhatnak az elektromos rollerekkel.

Homokvárépítés a játszótéren

Klasszikus játék a homokvárépítés. Manapság széles körben elérhetőek a különböző homokozó formák és szettek. A homokozó szitákkal, gereblyékkel, lapátokkal meglazítható a homok. Amennyiben túl száraz a homok, egy kis kancsóból vizet adhatunk hozzá, így tökéletes alapanyagot kapunk egy vár megépítéséhez. Ezekkel a játékokkal a kisgyermek egyszerre fejlesztheti a kézügyességét és a képzelőerejét. Építhet várat, szobrot vagy egy izgalmas képzeletbeli világot is.

Együtt a játszótéren

A játszótéren nehéz unatkozni. A homokozónál hosszú órákig lehet játszani. A hintázás, a csúszdák használata és a mászókákon töltött idő, szintén sokáig leköthetik a gyermekek figyelmét. Ezeken a dolgokon kívül még más játékokkal is élvezhetjük a szabadban töltött perceket.

A játszótér ideális helyszín lehet a biciklizés vagy rollerezés elsajátításához. Kellő gyakorlással és kitartással, önállóan elsajátíthatja a kisgyermek a lábbal hajtható járművek nyújtotta örömöket. Amennyiben nem egyéni, hanem társas szórakozási lehetőséget keres valaki, arra is megvannak a lehetőség. Nincs is jobb egy ugrálókötél versenynél vagy egy teniszlabda bajnokságnál.

Irány a játszótér!