Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fürdőjátékok

Bár sok gyerkőcöt nehezen lehet rávenni a fürdésre, ha már benne van a kádban, ki sem lehet szedni onnan. Ez nagyban köszönhető azoknak a játékoknak, amikkel elütik az időt pancsolás közben. Dobd fel gyermeket fürdőzését akár műanyag játékokkal, akár fürdőzselével vagy készségfejlesztő játékokkal!

Fürdőszobai játékok, avagy így dobd fel az esti lubickolást!

Benned is élesen él még az érzés, amikor a fürdésre csak úgy tudtak rávenni a szüleid, hogy egy gumikacsának is helyet szorítottak a kádban? Nos, egy biztos, hogy a gyerekek víz iránti vágyát jelentősen fokozhatja valamilyen fürdőszobai játék beszerzése. Az alábbi cikkben azt mutatjuk be, hogyan legyen mókás és élvezetes a fürdés, ne pedig nyűg!

Miért imádják a gyerekek a fürdőjátékokat?

Ahhoz, hogy erre a kérdésre megtaláljuk a választ, lényegében muszáj felvetnünk azt, hogy miért is utálják a gyerekek fürdést? Talán azt mondhatnánk, hogy azért, mert tudják, hogy a lubickolást a lefekvés követi, vagyis véget ér aznapra a játék, amire talán senki sem vágyik túlságosan. A másik opció pedig az, hogy egyszerűen unatkoznak, és túl katonásnak tűnik a program. Éppen ezért is lehet remek választás egy fürdőszobai játékkal feldobni az esti lubickolást.

Nos, a fürdőszobai játékok épp ebben lehetnek a segítségünkre. Hiszen képesek a fürdést is egy óriási kalanddá változtatni.

TOP három fürdőjáték

A fürdőszobai játékok, ahogy persze minden, hatalmas fejlődésen mentek keresztül. Már nem csak egy egyszerű, sárga gumikacsát találhatunk meg a kategóriában, hanem szinte mindent, ami szem szájnak ingere. Éppen ezért, most a TOP három fürdőjátékot fogjuk részletesebben bemutatni, amelyet a Játék Hotel webáruház kínálatában már be is lehet szerezni. Abban pedig biztosak vagyunk, hogy a fürdőjátékok kategóriánkban mindenki megtalálja számára a funkcióban tökéleteset.

1.      Toomies Tomy Buborékkészítő konyha fürdőjáték szett

Ez a konyhaszett egy nagyon különös impulzus lehet a kicsiknek, hiszen a sütés főzés élményét átalakíthatják kicsit, és áthelyezhetik a vízivilágba, azáltal, hogy buborékot készíthetnek a konyhában. A szett darabjaként megtalálhatjuk a lila színű sütőt, amelynek tetejére egy főzőlap került. Továbbá egy mosdókagylót is csapteleppel ellátva. Kiegészítőként pedig, természetesen találhatunk egy műanyag merőkanalat és egy edénykészletet is.

2.      Super Wings Jett spriccelős fürdőjáték

A Super Wings Jett spriccelő fürdőjáték egy olyan darab, amely kalandossá varázsolhat minden kádban töltött percet. A repülőgép szárnyán két víztartót találunk, amellyel a repülő képes lehet akár tüzet oltani, akár bajbajutott gyerekeket megmenteni. A víz kiengedéséhez pedig nincs más dolgunk, mint meghúzni egy kart, és máris spricceli a repülőgép. Ez a játék kimondottan alkalmas lehet nem csak a fürdés, hanem a hajmosás feladatát is megkönnyíteni.

3.      Peppa malac fürdőjáték hálóval és 2 figurával

A legtöbb gyerek számára ismert Peppa malac már fürdőjáték formájában is elérhető, méghozzá kék és rózsaszín színekben egyaránt. A játék lényegében roppant egyszerű és szórakoztató. A hálót a csempére kell nyomnunk, és voila, máris kialakult egy kosár, ahova a kis Peppa malac figurákkal találhatunk célba. Amig pedig a kicsiket leköti a dobálózás, lehetőségünk nyílik arra, hogy jó alaposan fürdessük meg őket.