Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Építőjátékok

Kocka, építőelem, makett, LEGO vagy Jáva, a lényeg, hogy építeni lehessen belőle valamit.

Ezek a játékok adják a legnagyobb szabadságot és kreativitást a gyerekeknek, hiszen a különböző formákból és színes elemekből valójában bármit alkothatnak újra és újra. Ezek a játékok azok, amik még az idősebbeket is érdekelheti, így könnyen lehet, hogy kicsik és nagyok együtt játszanak majd.

Építőjátékok a Játék Hotelben!

Az építőjátékok, úgymint a Fa építőjátékok, a Fém építők, a Golyópályák, a Mesehősös építőjátékok, a Műanyag építők (jáva építőjátékaink is vannak), és a Tégla építők nagy mértékben hozzájárulnak a gyermekek fejlesztéséhez. Korcsoportok szerint tudod kiválasztani, hogy melyek a legideálisabbak a gyerkőcöd számára.

Az építőjátékok fejlesztik a kézügyességet, a kreativitást, teret adnak a képzelőerőnek, valamint igénybe veszik a kicsi figyelmét, és koncentrációs készségét.

Fa építőjátékok

A fa építőjátékok 1-2 éveseknek kínálják a legnagyobb választékot. A fa építőjáték szettek, melyek a 9 darabostól kezdve egészen a 100 darabos készletig megtalálhatók a Játék Hotelben, számos lehetőséget kínálnak a játékos fejlesztésre. A klasszikus betűs, számos építőkockán kívül újdonságokat is találsz nálunk. Ilyen például az autóba helyezhető kockacsomag, a formaillesztő doboz fa szett, vagy a Montesszori fa piramisjáték.

A fa építőjátékot elektronikus időzítővel a 3-4 évesek fogják értékelni, míg a 5-6 évesek az Eichorn fatornyot. A fa építőjáték nagy előnye, hogy természetes anyagból készülnek.

Fém építőjáték

A fém építőjátékok 5 éves kor felett ajánlottak. Ezek a játékok már nagyobb ügyességet igényelnek, illetve ez az az életkor, amikor már nem kell félni attól, hogy a gyermek lenyel egy alkatrészt. A mini építőjátékok szerszámokkal érkeznek, és maximum 135 darabból állnak.

A 8-12 évesek fém építőjáték dobozai nagyobb darabszámúak (akár 2300 db/fém építőjáték), és biztosítják a kis játékosoknak, hogy mindig érdekesnek találják a kihívást. Nézzük, mi mindent rakhat ki a kis csemetéd: csiga, kotrógép, helikopter, dömper, targonca, vagy épp egy vagány motor. A nagyobbak már próbálkozhatnak a következő motívumokkal: Eiffel torony, óriáskerék, űrhajó. A szülők nagy kedvencei az Eitech fém építőjátékok.

Golyópályák

Egy egyszerűbb golyópálya egy 3-4 éves csemetét is leköt, de a komolyabb darabok 8-12 éveseknek valóak. A gyerekek a megépítése után imádják nézni, ahogy a golyó a tekervényes járatokon eléri a célját. Fejleszthető általa a kézügyesség, a szem-kéz koordináció, és a finommotorika is.

Mesehősös építőjátékok

A mesehősök köztünk élnek! A GeoMag építőkészletek Mancs őrjáratos, 3-5 darabos mágikus kockái a két év körüli piciknek nyújtanak felhőtlen örömet. Ezekkel a minden oldalukon nyomott mintás kockákkal ki tudják rakni a kedvenc mesehősüket. Kreatív, és hatalmas képzelőerővel megáldott gyerkőcöknek ajánlott.

Műanyag építőjáték

A műanyag építőjátékokat többek között azért szeretik a felnőttek, mert könnyű őket tisztítani. A kicsik imádják, hogy szép színesek. A puzzle, gömb, vagy egyéb formájú műanyag építőjátékok kirakhatóságának csak a fantázia szab határt! A vödrös műanyag építőjátékok praktikusak, mert megvan a tárolóhelyük, és bárhová magával tudja vinni a kicsi. A műanyag építőjátékok sorát színesítik a jáva építőjátékok, amelyek 3D kialakításuk miatt nem csak a kézügyességet, és a kreativitást, hanem a térlátást is fejlesztik.

Tégla építőjáték

A tégla építőjátékoknak nagyon fognak örülni a kis építészek. Ezek a játékok főként az 5-7 évesek fantáziáját ragadják meg. A tégla építőjátékok közül kiemelnénk a Teifoc tégla építőjátékokat, amelyekből számtalan csoda kirakható: vár toronnyal, téli falu, garázs, nagy istálló, vagy épp egy hangulatos ház garázzsal. Gyönyörködj te is a Teifoc tégla építőjátékok széles választékában, és lepd meg a gyermeked egy kreatív darabbal!

Az építőjátékok nem feltétlenül magányos elfoglaltságot ígérnek, játszhat velük akár az egész család!