Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Elektronikus játékok

Minden elemes játék megtalálható ebben a kategóriában. Vannak tanuló és szórakoztató elemes babáink, interaktív kisállatok, robotok, távirányítós autók, autópályák és fejlesztő és tanító bébijátékok is.

A termékeknél célszerű figyelni, hogy melyik tartalmaz elemet. Amennyiben nem tartalmazza, akkor webáruházunkban azt is könnyen megvásárolhatod.

Örök kedvenc, az elektronikus játékok

Nagyjából a 2000-es évek elején tört be a játékpiacra az úgynevezett elektronikus játék, amely az első pillanatban hatalmas hírnevet szerzett magának. A fiúknak öröm volt végre egy távirányítós autót vezetni, a lányok pedig egyenesen odavoltak a Cry Babies babák különböző példányaitól. Ez a lelkesedés pedig a mai napig sem hagyott alább. Sőt.

Az elektronikus játékok titka

Joggal merül fel bennünk a kérdés, hogy miért volt képes az elektronikus játék ilyen hosszú évek alatt is az eladási listák élén maradni. Nos, a válasz egyszerű. A gyerekek imádják, hogy a játék közben különféle impulzusok érik őket, amelyek a kis fantázia világukat további szárnyalásra késztetik. Hiszen gondoljunk csak bele, hogy mekkora élmény lehet a csöppségek számára egy kard, és még mennyit fokozhat az élményen az, ha még fénylik is, esetleg a különféle mozdulatokra hangot ad ki.

Természetesen a készségfejlesztő hatásokról is szót kell ejtenünk, hiszen tudjuk, hogy a játék minden esetben tanulás is, nem csak szórakozás. Az elektronikus játékok képesek lehetnek fokozni a gyerekek kognitív képességeit, valamint a kommunikációjukat is.

Abban pedig biztosak lehetünk, hogy a játékok hosszú évekig szolgálják majd a gyerekeket – vagy ameddig meg nem unják azokat – hiszen egy gyors elem cserével hosszabbodik az élettartam.

Milyen játékot érdemes választani?

Ahogy már fentebb is említettük, fontos, hogy a játékok fejlesztési képességét is meglássuk, és ehhez mérten válasszuk ki a tökéletes példányt a gyermeknek. Habár nem sokan gondolnák, az interaktív plüss kiválóan képes fejleszteni a kommunikációs képességeket. Egy kiskutya plüss személyében a csöppségek képesek lehetnek megtalálni a legjobb barátjukat, akivel akár beszélgetni is tudnak. A legtöbb ilyen játékot pedig már 2-3 éves kortól ajánlják, hiszen éppen ez az a kor, amikor a gyerekek beszéde és szókincse hatalmas fejlődésen megy keresztül. Ehhez pedig nem árt egy kis gyakorlás.

Remek opció lehet még egy baba. Hiszen a játék során nagyban fejlődhet a gyerekek képessége az empátiára. Ez főként annak köszönhető, hogy a gyerekek gondozzák, etetik, lefektetik a babájukat. Amennyiben pedig a játék sírni is tud, annak megnyugtatására, ringatására is sor kerülhet.

Az olyan elektromos játékok, amelyeket távirányítóval lehet vezérelni remekül fejleszthetik a koncentrációjukat, hiszen komoly figyelmet igényel egy helikopter vagy éppen drón irányítása. Emellett pedig a motorikus képességek is nagyban fejlődhetnek.

Hol szerezhetők be az elektronikus játékok?

Manapság már szinte minden könnyedén beszerezhető az internetről, azonban fontos figyelnünk arra, hogy megbízható oldalról rendeljünk. Ehhez többek között ellenőrizzük az elérhetőségek meglétét, valamint a fizetési lehetőségeket.

Érdemes alaposan körülnézni a világhálón, hogy a legjobb ajánlatot találjuk meg. A Játék Hotel webáruházban például pontgyűjtésre is van lehetőség, amely a rendelések során szépen adódik össze, végül pedig levásárolhatjuk a felgyűlt összeget.