Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Big Jigs fa vonatok - Blog - 2020. november 25.

Big Jigs fa vonatok - Blog - 2020. november 25. A favonatok a modern játékok egyik legelső úttörői. Az első cégek, melyek favonatok gyártására specializálódtak, az 1930-as években jelentek meg Amerikában, és azóta meglepően keveset változtak. Előtte is gyártottak különböző fából készült játékokat, köztük vonatokat is, de ami egyedi sikerré tette a ma ismert favonatokat, az a sínek hozzáadása volt. Előtte csak egyedülálló járművek voltak, melyeket tologatni lehetett, de komplexebb játékra nem voltak alkalmasak. 

A sínek hozzáadásával létrejött az első játékrendszer, mellyel a gyerekek egy igazi vonat működését szimulálhatták a nappaliban. Ez egy új korszakot indított meg a gyerekjátékok világában. A „játékrendszerek” ellepték a gyerekszobákat, mivel ki akar csak egy favonatot tologatni, amikor megépíthet egy sínrendszert állomásokkal, hidakkal, alagutakkal és többkocsis vonatszerelvényekkel?

Kevés olyan gyerek van, aki legalább egy pár évig ne lenne rajongója ezeknek a játékoknak, melyet a mai napig sem tud semmilyen más modern, műanyag játék helyettesíteni. Hiszen gondoljunk csak bele, a faanyag régen is és ma is a prémium játékokra jellemző. Nem törnek, így nagyon nehéz tönkre tenni őket, a legvadabb játékot is kibírják, ezért ahelyett, hogy három hét múlva a kukába kerülnek, még az unokák is játszhatnak majd velük. Ha egy darab esetleg mégis eltörik, nagyon könnyen helyettesíthető, mivel mindegyik kapható külön-külön is.

Természetesen a Játék Hotel sem tud nemet mondani ennek a csodálatos találmánynak, így ha szeretnéd meglepni gyermekedet valami igazán klasszikus játékkal, ajánljuk figyelmedbe BIGJIGS márkájú favonatainkat, melyeket önállóan és szettben, sínelemekkel és más különböző kiegészítőkkel is megvásárolhatsz. 


Válogass folyamatosan bővülő kínálatunkból és engedd, hogy gyermeked megbirkózzon a széklábak, szőnyegek és szekrények nyújtotta labirintussal, míg kedvenc vonata cél ér.  

Teljes Bigjigs fa vonat kollekció itt!