Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bébijátékok

A bébijátékainknál kifejezetten figyelünk a biztonságra és minőségre. Az ismert márkák mellett mint Fisher-Price, Lamaze, Baby Mix forgalmazunk sajátokat, amiket máshol nem lehet megkapni.

Fontosnak tartjuk, hogy minden 3 éves kor alatti terméknél a korosztálynak pontosan megfelelő terméket ajánljunk, hogy a baba azt a fejlesztő és szórakoztató játékot kapja, ami megfelel a az egészséges mentális és motoros képességei fejlődésének.

Bébijátékok a kicsik boldog gyermekkoráért

Játék az egész világ

A Zenélő bébijáték nagy sikert arat nappal is, hiszen rendkívül érdekes és izgalmas játékok vannak köztük, amelyekkel bébiszemmel egyszerűen nem lehet betelni. A szülők is szeretik őket, mert jól tudják, hogy ezek a zenélő bébijátékok hatékonyan fejlesztik az érzékelést, és a készségeket. Akad itt majmocska csörgővel és dalokkal, xilofon játék hangszer, játékdob, de Fischer Price járássegítő is sok-sok dallammal. Nézz körül!

A csendes időszakokra pedig adj a kicsi kezébe például színes puha, vagy fa építőkockákat, interaktív rajzolótáblát, szerszámosládát, vagy épp egy tojástornyot. A lehetőségek végtelenek. Csak teríts le egy pihe-puha, mesés játékszőnyeget, és hagyd, hogy a gyermeked elmerüljön a bébijátékok birodalmában.

Rágóka kaland

Egyes szőnyegek amellett, hogy rezgéssel, fénnyel is rendelkeznek, rágókát is tartalmaznak. Ilyen ez a Fischer Price modell is. De mire jó egy rágóka? A rágóka egy olyan alapkellék, amire kb. 6 hónapos kortól van szükség, és átsegíti a kicsit a fogzás sokszor kellemetlen és fájdalmas folyamatán.

A rágóka rágcsálása megnyugtatja, és segít csökkenteni a fájdalmat. Ebben a nehéz és küzdelmes időszakban segítheti a gyermeket és a szülőt a minőségi Fischer Price kávés pohár, bajor perec, és rázható csörgő rágóka, valamint a BamBam bébijáték gyümölcsös rágóka. Amilyen hasznosak, épp olyan cukik is.

Itt csörög a… 

Apropó, csörgő! Ez egy szuper bébijáték 1 éves kor alatt. Azt is le lehet ellenőrizni vele, hogy a baba hallja-e a hangokat, elfordítja-e a fejét a csörgő hangjának irányába. Közkedvelt csörgő formáink: nyuszi, gömbhal, kutya, teknős, elefánt, koala, no és persze a kisautó.

Tanuljunk játszva bilizni

A bilis korszak minden gyermek életében beköszönt. A bili azon túl, hogy igazán hasznos kellék, bébijáték is lehet. A kezdő bilihasználók helyet foglalhatnak egy trónszéken, vagy autón, de van pingvin formájú bilink is. Ezekre a tapasztalatok szerint szívesebben leülnek a gyermekek, mint egy hagyományos típusra.

A gyerekek imádják a kreatív játékokat

Ilyen például a bébitaxi, és a telefon is. Egy bébitaxiban bárkik lehetnek, rendőrök, tűzoltók, és hercegnők is! A modellek némelyike hanggal és fénnyel is bír. Van itt mindenféle márka: Fiat, Mercedes, és Volkswagen is. A modellek között quad és sportautó is található, és rengeteg szín közül tudsz választani. Természetesen biztonságosak, hiszen lábbal hajthatós bébijátékokról van szó.

Tudtad? A gurulós telefonok szeme akár mozoghat is! A régi típusú, retro telefonok alapot adnak a telefonálós szerepjátékok számára, és segítik a babai kommunikáció fejlődését.

„Este van, este van, kiki nyúgalomba”

A fürdőjátékok némelyikét vihetitek a strandra is, de este, a fürdőkádban is nagyon remek bébijátéknak bizonyulnak. Még azokkal a kicsikkel is megszerettetik a fürdést, akik egyébként nincsenek odáig a pancsolásért.

Hadd lepjék be a kádat a polipok, vízikukacok, tengeri csillagok, kacsák, flamingók és hajók! Gyermeked kacagva fogja élvezni a fürdés rituáléját.

Altatóval álomországba

Egészen pici korban nagy szolgálatot tehetnek a szülőknek az altató játékok. A kicsik egyszerűen imádják nézegetni a kedves kis figurákat, plüssöket, amelyek választható színű éjszakai fénnyel is rendelkeznek. Van közöttük olyan modell, amely a 20-30 perces relaxációs zene biztosítása mellett még hangfelvétel funkcióval is rendelkezik, így akár a te altató dalaidra, vagy mesédre is elalhat a pici.

Az altató, zenélő bébijáték képes klasszikus, modern, és természet hangjai zenét is lejátszani, és ezeken át elrepíteni a kicsit álomországba. Egyszerűen csak akaszd őket a kiságy rácsára, és legyél nyugodt, a baba hamarosan aludni fog. Az altató kategóriából ez a Fischer Price kiságyforgó a szülők kedvence.

 

Ismerd meg Te is a minőségi és kreatív Fischer Price, és BamBam bébijátékok világát!