Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Back to school

Back to school

Vannak, akik még csak idén kezdik az iskolát és vannak, akik már évek óta nyúzzák az iskolapadot. Az biztos, hogy minden diák szemára szükség van a megfelelő iskolaszerekre. Szerezd be nálunk a menőbbnél menőbb darabokat!

Iskolatáskák fontossága

A jól kiválasztott tanszereket, könyveket valamiben magunknál kell hordani. Erre tökéletes célt szolgál egy jó iskolatáska. Legyen az akár egy Top model vagy Cerda darab. Válaszd ki a számodra megfelelő méretet és dizájnt, így mindig öröm lesz az iskolába járás. Fontos, hogy a gyerkőcök is szeressék a választott iskolatáskát, hiszen igencsak sok ideig végig kíséri őket iskolás éveik során.

 

Ceruzák, tollak, radírok

Az iskolák elengedhetetlen kellékei a ceruzák és a tollak. Válaszd ki a számodra a megfelelőt. A Prima Art és a Starpack iskolaszerei kiváló minőségűek. Webáruházunkon többféle ceruza, radír, zsírkréta és egyéb termékek közül választhatsz. A Strapack különlegessége, hogy termékei aranyos mintával vannak ellátva, így izgalmasabbá, tehetik a tanulást vagy a kreatív foglalkozásokat a használatukkal. A Prima Art termékeket ajánljuk alsósoknak és felsősöknek egyaránt. Az idősebb korosztály megtalálja a matematika és fizika órára szükséges körzőket vonalzókat, de a rajzórára is beszerezhetik a megfelelő rajzpapírt és ceruza készletet.

 

Tollak és ceruzák tárolása

Ha te is szereted rendben tartani a tanszereid akkor, mindenképp válassz magadnak egy menő tolltartót. Számos típus közül válogathatsz legyen az ömlesztő, hengeres, kétemeletes, háromemeletes, töltött vagy töltetlen. Az biztos, ha jól választasz, akkor minden szükséges íróeszközöd és kiegészítőd elfér benne, melyek az órákhoz kellenek majd. Találd meg a legvagányabb tolltartót vagy válaszd ki a legrózsaszínűbbet, és csillogóbbat!

A mesék veled tartanak az iskolában is

Ha iskolás éveid alatt nem szeretnéd mellőzni a kedvenc hőseid akkor, válaszd ki kedvenc karaktereiddel vagy meséiddel tarkított felszerelésed, így minden nap veled tarthatnak az iskolában is. Legyen akár a tollad Mickey egeres vagy éppen a hátizsákod Pókemberes. Ha pedig egy menő Harry Potter tolltartóra vágynál, ne feledd a legjobb helyen vagy.