Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

7 tipp, hogyan válassz menő farsangi jelmezt kisfiadnak!

7 tipp, hogyan válassz menő farsangi jelmezt kisfiadnak! Összeszedtünk 7 igazán menő és kreatív jelmezötletet kisfiúk számára. Olvasd át a listát és válogass óriási kínálatunkból!

1. Star Wars rohamosztagos

A Star Wars rohamosztagos jelmez egy remek választás lehet 5-10 éves kisfiúk számára farsangi jelmezként. A jelmez teljes alsó és felső részével, csizmatartóval és maszkkal való felöltözés nagyon hitelesen adja vissza, a Star Wars rohamosztagos kinézetét. A kisfiúk úgy érezhetik magukat, mintha ők is részt vennének a Star Wars világában és a Galaktikus Birodalom oldalán állnának. A jelmez minőségi anyagokból készült, így a szülő biztos lehet benne, hogy a jelmez hosszú ideig tartós lesz és jól fogja bírni a gyermek mozgását. A Star Wars jelmez egy nagyon izgalmas és kreatív választás lehet a gyerekek számára, ha szeretik a Star Wars univerzumot és szeretnének a rohamosztagosként játszani.

https://jatekhotel.hu/star-wars-rohamosztagos-jelmez-s-kezeslabas-csizmatarto-maszk-15527

 

2. Ninja jelmez

A ninja jelmez egy nagyszerű választás lehet 5-10 éves kisfiúk számára farsangi ünnepségre. A jelmez a piros sárkány mintával, felsőrésszel, nadrággal, mellvérttel, maszkkal és fekete szalagokkal nagyon hitelesen adja vissza a ninja kinézetét. A ninja jelmezbe öltözve a kisfiúk úgy érezhetik magukat, mintha ők is részt vennének a Ninja világában és a rejtőzködő, harcos szerepét játszhatnák. A jelmez minőségi anyagokból készült, így a szülő biztos lehet benne, hogy a jelmez hosszú ideig tartós lesz és jól fogja bírni a megpróbáltatásokat.

https://jatekhotel.hu/ninja-jelmez-sarkany-mintaval-piros-128-as-felso-nadrag-mellvert-maszk-fekete-szalagok-10585

 

3. Zombi jelmez

A zombi jelmez egy remek választás lehet 5-10 éves kisfiúk számára farsangi jelmezként. A felső és nadrág a testrészekkel, kesztyűvel és maszkkal való kiöltözés nagyon hitelesen adja vissza a zombi kinézetét. A zombi jelmezbe öltözve a kisfiúk úgy érezhetik magukat, mintha ők is részt vennének egy zombi apokalipszisben és az életben maradásért küzdenének. A jelmez minőségi anyagokból készült, így a szülő biztos lehet benne, hogy a hosszú ideig tartós lesz és jól fogja bírni a strapát. Azok a gyerekek akik szeretik a horror műfajt, azoknak ez a jelmez nagyon fog tetszeni. A zombi jelmez lehetővé teszi a gyerekeknek, hogy kifejezhessék a kreativitásukat, mert ez egy nagyon különleges darab. Az a szülő aki szeretné, hogy a gyereke kreatív és nagyon egyedi jelmezben vegyen részt a farsangon, akkor ezt a jelmezt javasoljuk neki.

https://jatekhotel.hu/zombi-jelmez-l-es-felso-es-nadrag-testreszekkel-kesztyu-maszk-parokaval-7947

 

4. Herkules jelmez

A Herkules jelmez egy remek választás lehet 5-10 éves kisfiúk számára farsangi jelmezként. A ruházat, az alsó köpeny, a csuklószorító, a felkardísz, a lábvédő és a fejdísz nagyon hitelesen adja vissza a Herkules mitológiai hős öltözetét. A jelmezbe öltözve a kisfiúk úgy érezhetik magukat, mintha ők is a mitológiai hősök közé tartoznának. A jelmez minőségi anyagokból készült, így a szülő biztos lehet benne, hogy a jelmez hosszú ideig tartós lesz.

https://jatekhotel.hu/herkules-jelmez-158-as-felso-also-kopeny-csukloszorito-felkardisz-labvedo-fejdisz-10568

 

5. Rendőr jelmez

A rendőr jelmez egy remek választás lehet 5-10 éves kisfiúk számára farsangi jelmezként. A felső, a nadrág és a sapka nagyon hitelesen adja vissza a rendőrök öltözetét. A rendőr jelmezbe öltözve a kisfiúk úgy érezhetik magukat, mintha ők is a rendőrök közé tartoznának és a bűn ellen harcolnának. A jelmez minőségi anyagokból készült, így a szülő biztos lehet benne, hogy a jelmez hosszú ideig tartós lesz és jól fogja bírni a gyermek mozgását. A rendőr jelmez egy klasszikus jelmez választás, amely mindig népszerű volt a gyerekek körében. A kisfiúk szeretnek a rendőrök szerepébe bújni. A farsangi bulin résztvevő gyerekek biztonságban érezhetik magukat egy rendőrtiszt mellett. Röviden, ha valami klasszikus, izgalmas, minőségi és tartós jelmezt keresel, akkor ez egy kiváló választás.

https://jatekhotel.hu/rendor-jelmez-s-felso-nadrag-sapka-10612

 

6. S.W.A.T rendőr jelmez

A SWAT rendőr jelmezbe öltözve a kisfiúk úgy érezhetik magukat, mintha ők is a speciális erők közé tartoznának és a bűn ellen harcolnának. A jelmez remek választás lehet 5-10 éves kisfiúk számára farsangi jelmezként. A felső mellény, a nadrág és a sapka nagyon hitelesen adja vissza a SWAT rendőrök öltözetét. A jelmez minőségi anyagokból készült, így a szülő biztos lehet benne, hogy a jelmez hosszú ideig tartós lesz és jól fogja bírni a gyermek mozgását. A SWAT rendőr jelmez egy modern változata a klasszikus rendőr jelmeznek, amely népszerű a gyerekek körében. A kisfiúk szeretik a speciális erők szerepét, és ez a jelmez lehetővé teszi számukra, hogy élvezzék a farsangi mulatságot.

https://jatekhotel.hu/swat-rendor-jelmez-128-as-felso-nadrag-sapka-10049

 

7. Kalózkapitány jelmez

A kalózkapitány jelmez egy remek választás lehet 5-10 éves kisfiúk számára farsangi jelmezként. A kalózkabát, a nadrág, a csizma, az öv és a kalap nagyon hitelesen adja vissza a kalózkapitány öltözetét. A kalózkapitány jelmezbe öltözve a kisfiúk úgy érezhetik magukat, mintha ők is a tengeren járnának és a kincsek után kutatnának. A jelmez minőségi anyagokból készült, így a szülő biztos lehet benne, hogy a jelmez hosszú ideig tartós lesz. A kalózkapitány jelmez egy izgalmas és kreatív választás.

https://jatekhotel.hu/kalozkapitany-jelmez-140-es-kabat-ing-nadrag-ov-kalap-4512